arkadaslar balıkesırde fazer var 2006 11800km hata yok dıyor 13500 asagı ınmıyo renk bordo bılgısı olan varmı bu paraya alınırmı?bıtanede burda trabzonda var sıyah 6000km sıyah 14000tl dıyo ne dersınız fıyatlar cok değilmi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:42 ----------
Istediğim renk bordo bordo renge bayılıyorum tanıdığı bıldığı olan varsa km dusukse hata yoksa bılen varsa yardımlarını beklıyorum.
ben düşük km li boyasız, 98 beygir temiz bir motor bula bilmek için 1 yıl internette hergün araştırma yaptım ,sonunda buldum ama piyasa bedelinin 1.5 milyar üzerindeydi . hiç düşünmeden aldım. üretimi bitmiş olan bir motorun düşük km olanını bulmak gerçekten çok zor ,o yüzden satıcılar durumun farkında olduğu için 25-30 bin km li motorlardan haliyle 1-2 milyar fazla istiyorlar ,
düşük km olsun ,boyasız olsun ,aksesuarlı olsun ,hemde ucuz olsun diyorsan inan böyle bişey yok ,ben 1 yıl içinde böyle bir ilan görmedim
gülü seven dikenine katlanır ,eğer motor çok temiz ise 1-1,5 fazla ver ilerde başın ağrımaz ,motoruda elden çıkarması senin için daha kolay olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 ----------
Evet arkadaşım aslında bende senin dediğin gibi düşündüm, önce bir cbr 125 alayım bi sezon bineyim sonra satar bütürüm die ama onu satmaya uğraşması falan hem maddi olarak beni de zorlar. Zaten sıkıldım ufak motorlara da binmekten. Bakalım ben de scooter dan 600 cc ye geçeceğim hem de fazer'a

Bi kaç ay sadece vites geçişlerine ve fren yapmayı falan iyice kapmaya çalışcam. En önemlisi de gaza gelmemek, çünkü altında böyle bi makina olunca trafikte seni gaza getirmek isteyen bir çok sürücü var. . Hayırlısı artık hakkımızda.
fazer almaktan dan hiç korkma arkadaşım, motor 7000 devire kadar 125 cc motorlarala aynı performansda hemen hemen,ilk bir ay bu devirlerde binersin ,elin alışınca 7000 devrin üzerine çıkarsın ,
motor 7000 devirden sonra resmen çıldırıyor o uysal şehir içi motoru gidiyor ,hırçın bir racing motoru geliyor