Mersin İl Temsilcisi
Abi ben satarım fazerı Temiz bakımlımı dersen Dilaveri arayıp sorabilirsin nasıl bir makina olduğunu.:cat:
fiyatını ve varsa bilgilerini bana yollayabilir misin özelden link verebilirsin...
Abi ben satarım fazerı Temiz bakımlımı dersen Dilaveri arayıp sorabilirsin nasıl bir makina olduğunu.:cat:
merhaba arkadaslar fazermi banditmi derken dün itibariyle bandit sahibi oldum gsf 650 sa iki gündür geziyorum keyifli bir motor 2007 model abs enjeksiyonlu 8300 kmde haftalardir fazer ariyordum bandit kismet oldu, hep böyle oluyor ne zaman su motoru alacagim diye evden ciksam eve baska motorla geliyorum bu üc oldu. bandit yada fazer önemi yok önemli olan motorun keyfini almak motordan tat almak herkese kazasiz belasiz sürüs diliyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 ----------
Merhaba ERYILMAZ sana özelden mesaj atamadim 50 mesaj presüdürüne takildim mesajida gec gördüm özür dilerim tabiki benden parca isteyebilirsin elimden geleni yaparim benim ordaki parca fiyatlarindan haberim yok bana bildir yanlis is yapmayalim internetten arastirir bulmaya calisiriz,insallah alim satim posta ücreti derken daha pahaliya gelmez bana hemen bildirirsen sevinirim.[/QUOTE
ilgi ve alakan için teşekkür ederim. motorun masrafı türkiyede 14000tl yi buluyor.
amerikadan sordurttuk orada da 6500$ vede 1500$ kargosu tutuyor. motoru kazalı haliyle sattım sayılır.
tekraradan teşekkürler. birşey lazım olursa ben sana ulaşırım![]()
Keske gümrük sorunu vergi sorunu olmasa Türkiye de sana burda motora bakardikben birkacgün önce gsf 650 sa banditi 3400 euraya aldim 8300 km de 2007 model abs rengi süper bakimlari yapilmis enjeksiyonlu acele etmeyip biraz beklersen uygun birsey bulursun insallah kafana göre motor bulursun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:07 ----------
ha unutmadan herzaman internette olmuyorm bu benim no 0176/40182915 bu no yada mesaj atabilirsin yada arayabilirsin.
Güzel bir fazer arıyorum....
Varmıdır şu an için satan?.... :wiinkk:
Güzel motor.... :cat: İşallah umduğun şekilde satarsın.... Ama bana biraz kalın.... :cherry:
Rengini de kırmızı ya da gri düşünüyorum....
Allah gönlüne göre versin inşallah.:cat:
Sevgili NIETZSCHE sana sunu söylemek istiyorum,belkide bagzi arkadaslar karsi cikabilir, bence kücük yada büyük motor diye birsey yok ,neden yok motor motordur önemli olan senin ne kadar dikkatli ve trafige nekadar saygili oldugundur vede kendine saygi ve özgüvenindir. Sana sadece bir tafsiyem var bu gercekten önemli, motor almadan önce deneyebildigin yada test edebildigin kadar motor test et degisik degisik enduro,racing ,cruser cross,ne bulabilirsen cünkü motor otomobillere benzemiyor sebebide su, sürücü ile motor birbirini eninde sonunda bulur (MOTOR TUTKUNLARI) icin tabiki,yani uzaktan racing leri sevebilirsin ama kullandigin zaman soguya bilirsin tamterside enduro yu sevmeyebilirsin ama birkere kullandimi fikrin degisebilir. büyük kücük motor olayina fazla takilma bence,benim suanda üc tane motorum var büyüklerle hic kazam yok simdilik ama scoterimle 4 defa kaza yaptim sebebide dikkatsizlik tabiki,markalara fazla kafani yorma sona en uygun motoru bulmaya calis,arkadas tafsiyelerini dinle ama kendin karar ver sonra pisman olursun
merhaba hawk78 motora ilgin olmasi güzel ben Meerbusch da oturuyorum tabiki sana yardimci olabilirim elimden geleni yaparim ögrenmek icin ya sürücü kursuna gitmen gerekiyo yada bir bilen kisi ile özel ögrenme alanlari var,orda beraber ögrenebilirsiniz vede türkce sinavinida verip ehliyet sahibi olabilirsin. yakinda olmana gerek yok telefonlasabiliriz benim no 01784135718
abiler benim sorum
FZ 1
FZ1 Fazer
FZ6
FZ6 Fazer
FZ6 Fazer ABS bunların arasındaki fark nedir aynı kasaya sahipler .yardım edin 12000 liram var hangisini alayım