Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hava filtresini K&N alacaktım ben de. Neyse dedim bi dahakine alırım, pahalı geldi. Orjinal aldım.
Eski filtreyi bir söktük ki, üzerinden K&N çıktı :) İyi ki almamışım.
Bir daha ki sefere temizleyip K&N'i takacağım geri.

Ben motoru aldığımda orjinal filtre almıştım onu bi 2bin km filan anca kullandım. Sonra motora egzoz takmaya karar verdim egzoz takınca buna bide K&N lazım dedim paraya kıydım bide K&N aldım :)

Arkadaslar benim zincirin suresi dolmuş artik değişim istiyor. Hangi markayi onerirsiniz uygun fiyatli bakiyorum. Bide set halindemi degistirmeliyim yoksa tek zincirlide olur mu ?

İzmir İl Temsilcisi
On ve arka dıslının durumuna baglı.

Mumkunse set olarak degıstırmek daha ıyı olur Genelde Dıd marka zıncır onerılır.

Fakat fıyatlar fazla gelırse dıger daha ucuz yan sanayı cın malı zıncırlerede bakabılırsın omurlerı daha kısa olur o kadar.

Fakat kısadan kastım 1 yılda çop olur demek degıl uzun bı sure ıdare eder.

Mesela hudson yanlıs hatırlamıyorsam kendı uretıyor zıncır dıslı setını. Orada hem ucuz hemde fıyatına oranla kalıtelı zıncır setı alabılırsın tahmını aklımdakı rakam 350tl cıvarıdır tahmınım.

On ve arka dıslının durumuna baglı.

Mumkunse set olarak degıstırmek daha ıyı olur Genelde Dıd marka zıncır onerılır.

Fakat fıyatlar fazla gelırse dıger daha ucuz yan sanayı cın malı zıncırlerede bakabılırsın omurlerı daha kısa olur o kadar.

Fakat kısadan kastım 1 yılda çop olur demek degıl uzun bı sure ıdare eder.

Mesela hudson yanlıs hatırlamıyorsam kendı uretıyor zıncır dıslı setını. Orada hem ucuz hemde fıyatına oranla kalıtelı zıncır setı alabılırsın tahmını aklımdakı rakam 350tl cıvarıdır tahmınım.
anladım internette buldum 1 2 marka fıyatlar çok değişiyor ama uygun fiyata bulduğum bi bu var
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-yamaha-r-6-yzf-r6-fazer-6-fz-600-zincir-oring-li-gold-sfr-148883058/detay

set için para olayları bu aralar sıkışık lastıklerıde değiştircem takım bide arka balata istiyor ondan biraz para harcıcaz en uyguna halletmek için isityorum set değişimi şart değilse tek zincirle onuda uygun fıyata halletmek istiyorum.

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
geçenlerde depoyu fullemiştim. dün yine fulledim.
68 tl ye 172 km yol yapmışım. buda km de 39,5 krş yapıyor.
her ne kadar tamamı şehiriçi sıkışık trafik olsada fazla değil mi sizce?
birde tek çizgiye düştükten sonra kaç km daha yol yaparım ortalama?

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
geçenlerde depoyu fullemiştim. dün yine fulledim.
68 tl ye 172 km yol yapmışım. buda km de 39,5 krş yapıyor.
her ne kadar tamamı şehiriçi sıkışık trafik olsada fazla değil mi sizce?
birde tek çizgiye düştükten sonra kaç km daha yol yaparım ortalama?

Evet biraz yakmışsın sanki ::sm_smile Bu sürüşle 40km falan gidersin yedek depoyla..

165lira ile 740km yaptım :) buda 23 kuruş eder:)

Hem şehir içi, hem şehirler arası ortalama yani:)bu değerler çizgi yanıp sönmeye başladığındaki değerlerdir.

Çizgi yanıp sönmeye başladığından 20km kadar gittim bir keresinde...

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Kesinlikle güzel ve bakımlı bir Fazer ama ABS' olsun diye tutturunca (ben) seçenek yok gibi bir şey oluyor!!!

Yoksa benim makineden daha temizleri ve güzelleri vardı.

Çok sevdiğim bi arkadaşım olur kendisi.. Kullanmışlığım da var bu motoru, üzerine titriyor adam resmen.. Hep yeni yeni şeyler alıp takmakla meşgul :mrgreen:

Belli zaten böyle adamlardan makine almak lazım zaten off off 3-5 bin tl birikmişim olsa satardım kendi makinemi alırdım bunu :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------

Kesinlikle güzel ve bakımlı bir Fazer ama ABS' olsun diye tutturunca (ben) seçenek yok gibi bir şey oluyor!!!

Yoksa benim makineden daha temizleri ve güzelleri vardı.

illaki vardır :)

Bilgi icin tesekkurler 1 2 yerde daha okudum nette eski zincir disli uzerine yer yaptiği icin yeni zincir uyum saglamiyormus takim degistircez nabalim :) uygun fiyata takim halletcez ozaman olmusken tam olcak artik. arka balata olarak uygun bisey ne onerirsiniz ?

Bilgi icin tesekkurler 1 2 yerde daha okudum nette eski zincir disli uzerine yer yaptiği icin yeni zincir uyum saglamiyormus takim degistircez nabalim :) uygun fiyata takim halletcez ozaman olmusken tam olcak artik. arka balata olarak uygun bisey ne onerirsiniz ?

Çok ucuza kaçmayın zinciri Did takmaya çalışın mümkünse

İzmir İl Temsilcisi
Ebc :cat: iyidir

Yalniz aybarsda mutoru satiyor vallaha fazercilar yavas yavas eksiliyor Erhan abide gitti.

Neyseki topigimiz gayet canli :)

Arkadaşlar 2008 fz6 fazer ım var çanta çanta demiri egzoz koruma demiri koruma topuzu jant şeridi tank pad falan hersey var bunların dışında aksesuar ne önerirsiniz aklımda radyatör koruma ve manetler var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar