Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

herkese selamlar;

bi süredir önümüzdeki sezon için karadeniz gezisi düşünüyodum...yayla ağırlıklı olacaktı hatta bunun için motoru değiştirmeyi bile düşünmüştüm bir ara...bi arkadaşında katılımıyla şöyle bir gezi planladık...şimdi konuşmak için çok erken ama insan hayal etmeden, plan yapmadan duramıyor valla...

http://goo.gl/maps/Dq8Jc

Ankara-Samsun-Rize (ayder) - Batum - Tiflis - Posof Ardahan- Erzurum/tortum- Zigana geçidi üzeri Trabzon, maçka, ordu ve ankara...

2800-3000 km lik bi gezi...

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Karadeniz turu değil bildiğin Gürcistan turu olmuş bu yav :mrgreen:

Motosikleti
oldu olacak karadenizin etrafını dolaşsaydın yav..

Bugün motor bakmaya İzmir'e yola çıkıyorum arkadaşlar.

2006 model 50bin kilometrede.
12 bin liraya anlaştık.

Kesinlikle kazası veya bir probleminin olmadığını söylüyor satıcı. Sahibinden satılık bu arada.

1397905_10151983077854670_224765696_o.jpg

İlanı kaldırdığı için linkini veremiyorum diğer fotolar için. Bu fotoda oynadım oldukça ama gerçekten çok temiz görünümlü motor.
Aksesuar yok üzerinde. Sadece koruma takozu var. Lastikler 18 aylık. Kaç km yaptığını bilmiyorum. Zaten değiştiricem lastikleri büyük ihtimal.

Sizce de fiyat uygun mu, yorumunuz nedir? Motorun masrafsız ve orjinal 50bin km olduğunu varsayıyoruz.
Renk turuncu, ona tav oldum açıkçası.

Zafer Motor - Güzelyalı'yı önerdiler. Oraya göstereceğim almadan. Tavsiye eder mi İzmir'li arkadaşlar?

Yardımcı olacak forumdaşlar'a açığım :)

Motosikleti
Fiya bana biraz şişik geldi açıkçası. FZ6'nın piyasası normalde Fazer'dan da düşük. Ki bu özelliklerde bir Fazer bile 12 etmez diye düşünüyorum. Bence pazarlığını sıkı yapmalısın..

oldu olacak karadenizin etrafını dolaşsaydın yav..

orası için daha geniş zman ve imkan lazım:)

Zafer Motor - Güzelyalı'yı önerdiler. Oraya göstereceğim almadan. Tavsiye eder mi İzmir'li arkadaşlar?

kahramanlardaki zafer motor olmasın...güzelyalıdaki bisiklet tamircisinin gelişmişi tadında içinde ağırlıklı scooter olan düşük cclere daha çok bakan bi yer (sadece görünüşü böyle belki ustalıkları iyidir, ben de zafer motor diye buraya gitmiştim ama orjinali ve kastedilen kahramanlardakiymiş)

Arkadaşlar selam,
bugün 2004 model 53 bınde bır fazer ile aranıza katıldım bende fazerci oldum . 1 ay once aldıgım modifiyeli zx6 yı muayeneden gecmedıgı ıcın motoru gerı vermek zorunda kaldım ve sport touring e gectım umarım uzun sure keyıfle bınerım fazerıme :)

kahramanlardaki zafer motor olmasın...güzelyalıdaki bisiklet tamircisinin gelişmişi tadında içinde ağırlıklı scooter olan düşük cclere daha çok bakan bi yer (sadece görünüşü böyle belki ustalıkları iyidir, ben de zafer motor diye buraya gitmiştim ama orjinali ve kastedilen kahramanlardakiymiş)

Haklısın dostum, Kahraman'lardaymış bahsettiğim.
Çok teşekkürler.

Motosikleti
resim ekleyemedim. yardımcı olursanız bir iki resim ekleyelim hareket gelsin.

Facebook profiline yükle fotoğrafı. Daha sonra orada fotoğrafı aç, sağ tıkla. "Resmin URL'sini kopyala" tıklayıp, burada yazı paneline gel. Hemen üstte resim ikonu var. ona tıklayıp kopyaladığını oraya yapıştır.

Arkadaşlar selam,
bugün 2004 model 53 bınde bır fazer ile aranıza katıldım bende fazerci oldum . 1 ay once aldıgım modifiyeli zx6 yı muayeneden gecmedıgı ıcın motoru gerı vermek zorunda kaldım ve sport touring e gectım umarım uzun sure keyıfle bınerım fazerıme :)

Hayırlı uğurlu olsun. senden de fotoğraf bekliyoruz. Aramıza hoşgeldin ::sm_smile

İzmir İl Temsilcisi

12 bin liraya anlaştık.

Kesinlikle kazası veya bir probleminin olmadığını söylüyor satıcı. Sahibinden satılık bu arada.

http://s20.postimg.org/n3yiohgwd/1397905_10151983077854670_224765696_o.jpg

İlanı kaldırdığı için linkini veremiyorum diğer fotolar için. Bu fotoda oynadım oldukça ama gerçekten çok temiz görünümlü motor.
Aksesuar yok üzerinde. Sadece koruma takozu var. Lastikler 18 aylık. Kaç km yaptığını bilmiyorum. Zaten değiştiricem lastikleri büyük ihtimal.

Sizce de fiyat uygun mu, yorumunuz nedir? Motorun masrafsız ve orjinal 50bin km olduğunu varsayıyoruz.

Ben bu motoru tanıyorum fakat yakından çok inceleyemedım.

kahramanlardada gördüm sanırım yoldada denk geldim. orjinal egsozu vardı birde cogu zaman kız arkadasıyla dolaşıyordu.

Tek hatırladııgım bu .

Zafer motor izmir de güvenilir düzgün bir yerdir. En son arkadaşımın fazeri için oraya gitmiştik, Sağ olsunlar ilgilendiler.

12 bin liraya anlaştık.

http://s20.postimg.org/n3yiohgwd/1397905_10151983077854670_224765696_o.jpg

zefer motor iyidir
ben adadan aybars vesilesi ile tanıştım
çok şükür sorunum olmadı gitmek için ancak
aybarsın fazer için çok gittik gayet ilgili ve bilgili arkadaşlar

Motosikleti
zefer motor iyidir
ben adadan aybars vesilesi ile tanıştım
çok şükür sorunum olmadı gitmek için ancak
aybarsın fazer için çok gittik gayet ilgili ve bilgili arkadaşlar

Google translate'de mi çevirdin bunu. Sen kendi dilinde yaz biz çat pat biliyoruz mkaptanca :mrgreen:

Google translate'de mi çevirdin bunu. Sen kendi dilinde yaz biz çat pat biliyoruz mkaptanca :mrgreen:
:mrgreen: kuzenim yazmış pampa :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:49 ----------

Evet kabul ediyorum uykudan kalkıp yazınca hiç anlaşılmamış ne yazdığım.
Türkçesi : :mrgreen:
Zafer motor kahramanlarda iyi bir yamaha servisidir.
Hatta kendisi avrupa yamaha motor servisidir.
ben buradaki arkadaşlarla Kuşadasından aybars vesilesi ile tanışmıştım
Motor konusunda özellikle yamaha konusunda bilgilidirler.
Gösterdiğinizde neyi var neyi yok söylerler

Motosikleti
Vay be. İşte bu açıklayıcı oldu :mrgreen: Bing mi :queen:

Motosikleti
:mrgreen: tamam tamam. naptın vstrom'u. siyah olan, uymadı mı.

Zafer motor kahramanlarda iyi bir yamaha servisidir.
Hatta kendisi avrupa yamaha motor servisidir.
ben buradaki arkadaşlarla Kuşadasından aybars vesilesi ile tanışmıştım
Motor konusunda özellikle yamaha konusunda bilgilidirler.
Gösterdiğinizde neyi var neyi yok söylerler

gidecekler ya da ilk defa görenler dış görünüşüne aldanmasın...biraz merdivenaltı gibi bi yer görünümünde..hatta ben iki kere önünden geçmeme rağmen göremedim..hatırladığım kadarıyla üstünde de zafer motor yazmıyor...birisine sordum zafer motor nerde diye..yan dükkan demişti:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar