Ok anladim yarin insallah beceririm simdi biraz uyumam gerek gece ise gidicez daha
İlgi vve alakaniz icin cok sagolun .
İlgi vve alakaniz icin cok sagolun .
Şu sesleri duymak lazım yav. çıt çıt çıt diyince benim aklıma sonradan takılmış puig python zeus vs. gibi ön camların bağlantı noktalarının grenajdan esnemesiyle çıkardığı ses aklıma geliyo. ::153::
vivv sesi için fikir yürütemedim ama :mrgreen: dediğim gibi duymadan yorumlamak zor :mrgreen:
Cihan pası aldı, kıvrak bir hareketle topu Mustafaya ortalıyor. Mustafa son vuruşu yapabilecek mi acaba, merakla bekliyoruz. Sendeyiz mkaptan :mrgreen::mrgreen:
gazyağı diyorumLastiğe sıçramış yağ tabakasını ne ile temizlemek makbüldür. Arap sabunu dahil bir çok şey kullandım.Çıkmam diyor başka bir şey demiyor.
Ama lezzetli çipetpet değil :mrgreen:
Arkadaşlar ilanımı kaldırma noktasına geldim. İlanı koyalı yaklaşık 10 gün olacak yaklaşık 30 a yakın kişi aradı ülkemin çeşitli illerinden. an itibari ile 1105 kişi görüntülemiş 39 kişi favorilerine almış.
İnanılmaz takaslar geldi. v-strom takası geldi bir tane cihaz 80 bin kusurda 2004 model kafa kafaya takas dedi. emway çeşit araba takası geldi ama hepsi ölüen son dün aydından biri aradı beni yoldan çıkarttı 13 binliram var yola çıkıyorum dedi. Yok gelme satmam diyorum gelecem diyor :mrgreen: dedim cebine 13.750 koy istediğin zaman gel, senin motor o kadar etmez diyor
dedim motoru satmıyorum vazgeçtim neden bozuldun bilader diyor
r: Şunu anladım gerçekten sezon diye birşey varmış kış mevsiminde sadece ölücüler arıyor. Sorun değil fazerdan çok memnunum satmam sezona kadar beklerim.
Ben de o noktadayım da, öyle eften püften duruyo ilan.. Fiyatı veren olsa bile düşünürüm o derece :mrgreen: :mrgreen: sen de egzantrikçiler tarikatına katıl gel :queen:
Hacım o değilde bence birden hepinizin egzantiriği bozulmuş olamaz bizim manisa tarzanı öz fazer tutkunu çınarda da aynı problem vardı ses geliyorsu egzatrikten ustası gergiye ayar yapmış motor cillop olmuş. Ama cihan seninki 50000 e yaklaştığı için değişim isteyebilirBen de o noktadayım da, öyle eften püften duruyo ilan.. Fiyatı veren olsa bile düşünürüm o derece :mrgreen: :mrgreen: sen de egzantrikçiler tarikatına katıl gel :queen:
ahımı aldınız benim, sattırmayacam o motorları size
mustafa gerçi buraya yazan engin deniz bayramdan sonra alacağını belirtmişti..
arkadaşlar elimde fazer gidon alt rulmanı var çalınmadan önce fazerime aldıydım taktırmak için hiç açılmadı orijinal kutusunda duruyor işine yarıyan birisine verim diyorum elimde duruyor.
Çin malı diyo. Bunun kopyalandığı orjinal aletini bulmak lazım. Bi hat almak yeterli oluyor sanırım. Bir de aküye bağlanmıyor, iki pille çalıştırılıyor yazılmış anladığım kadarıyla.. Feedback'ler de hep excellent takılmış yav, bi yorumlayan olmamış.. ::153:: ne dersin iş görür mü kaptan..
iki batteryi bağla çalışsın diyo sanki. Gerçi çok kör topal okudum, baya yoğunum nedense bugün ::153::
ben de öyle okudum da 12 voltluk pil var mı bilmiyorum