kırmızı anahtar yedek anahtar üretmek için gerekli anahtar, imo lu dragstarlar için var. Expertiz dediğim Yamah servis kontrolü idi hocam Yamaha servislerine bir tel aç istersen.
draggy öyle mi gerçekten...ıntruder ve shadowa göre şehir içi daha mı kolay? bilgin var mı
Vites geçişlerinde oluyor.Rolantide ve normal devirde herhanigibr titreşim yok.Bir miktar titreşim mutlaka ulacaktır diye düşünüyorum sonuçta altımda bir güçlü motor var ve şuana kadar kullandığım en güçlü makina,ben de henüz yabancıyım.Birde motordan haiff zincir sesi gibi bir ses geliyor.Bİr arkadaşım Dragstarlarda böyle bir sesin normal olduğunu söyledi.Yağ/filtre bakımını yaptırıcam yakında orada belli olur ak kara
Vites geçişlerinde oluyor.Rolantide ve normal devirde herhanigibr titreşim yok.Bir miktar titreşim mutlaka ulacaktır diye düşünüyorum sonuçta altımda bir güçlü motor var ve şuana kadar kullandığım en güçlü makina,ben de henüz yabancıyım.Birde motordan haiff zincir sesi gibi bir ses geliyor.Bİr arkadaşım Dragstarlarda böyle bir sesin normal olduğunu söyledi.Yağ/filtre bakımını yaptırıcam yakında orada belli olur ak kara
O zincir sesine benzer ses benimkinden de geldi ustaya götürdüm, havalar biraz daha ısınsın yazlık sibop ayarı yapalım , sorun yok dedi. Belki de böyle bir şeydir.
sübap sesinin açık egsozlu motorlarda olması normal, ama ses nasıl diye dinlemek lazım![]()
Arkadaşlar 40.000 km de 2008 model highway hawk egzozlu, çantalı, camlı, bir dragstar için ne dersiniz. 14.500 TL eder mi ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-bakimli-classic-650-dragstar-2008-102307681/detay
Öncelikle merhabalar.
Bendeniz Ömer Faruk. 20 yaşımdayım ve bu sene nasipse kendime ÖSS hediyesi olarak bir motor almak istiyorum. Yaklaşık bir haftadır harıl harıl araştırmaktayım, girip çıkmadığım site kalmadı neredeyse. İki gün evvel Hyosung GV250'nin iyi bir başlangıç motoru olacağına karar vermiştim; fiyatı, yakıt sarfiyatı vs. ... Fakat bu kategorideki motorların seslerini de dinlemek için youtube'da biraz araştırma yaptım. Sonuçta bir cruiser kullanacağım için motorun sesi de motoru sevmem için önemli bir etkendi. İzlediğim videolar sonucunda hastası olduğum Harley sesine en yakın motorun XVS650 Dragstar olduğunu (ve GV250'nin saçma sapan bir sport motor sesine sahip olduğunu) öğrendim. Açıkçası öğrenci olduğumdan 650 cc'lik bir motorun yakıt olarak beni zorlayacağını düşünmüş olsam da bu başlıkta aslında çok da farklı olmadığı, aradaki farkın da keyfi için çekilir olacağı kanısına vardım. Bir günde bu başlığın ilk on sayfasını devirdim ve fikrimi Dragstar yönünde değiştirdim.
Dediğim gibi 20 yaşımdayım ve henüz A2 ehliyetim bile yok (B tipi var tabii, ama ehliyeti alırken motor kullanmak isteyeceğimi düşünmemiştim.). Bu nedenle bu kardeşiniz kafasında binlerce sorunun cevabını bekler.
Öncelikle şuradan başlayayım: XVS650 ile XVS650A arasındaki önemli farklar nelerdir?