Ben değilim üstadımsanırım gümrükten birilerini bulup prosedürden istifade pratikte işlerin gidişhatı nedir onu öğrenmek daha iyi olacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------
Bu arada internette rastladığım Roman bir Chopper atölyesinde yapılan Dragstar modifikasyonunu forumda paylaştım; belki ilginizi çeker.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/112912-dragstar-xvs-650-modifiye-atolyesi.html
Merak ediyorum tuketim nedir acaba 650 liklerin ? Cehaletimi bagislayin su sogutmali mi hava sogutmali mi ???
Spor modellerine hastayim durusu sesi offfgok gurultusu
İzlemiştim, şaftı nasıl halledecekler diye kaç saat başında takılmıştım ama dahiyane hallediyorlar![]()
2 orjinal egsoz var, takılı olanın uçları açık, diğeri tertemiz ve yepyeni sadece muayene sırası takıyorum![]()
o dedikleriniz pek kontrol değil gibi hocam, bence servislere götürüp exper raporu alın, daha garantili olur.
Haklısın hocam,ancak baktığım iki motordan birtanesinde Servis yok ve o bölgeye yabancı olduğum için tanıığım ustada yok.Aslında en güzeli anlayan biriyle gitmek ancak kimi götürücem işinden gücünden alıp şehir dışlarına.Mesela forumda araştırırken Kırmızı anahtar olayını öğrendim.Bundan haberim yoktu bunu sorucam..Sanırım imbo ile alakalıymış ancak hiç bilgim yok.Yine yeni tüv muayene eksoz olayını öğrendim.Orjinal olmayan eksozlar muayenede geçmiyor demişsin.Bunua dikkate almak gerekecek.Bu tip tiyolarda işime yarar ama tabiki en doğrusu söylediğin gibi ana kural "babana bile güvenme" ve "armut bile alıyorsan bi anlayana göster" o ayrıo dedikleriniz pek kontrol değil gibi hocam, bence servislere götürüp exper raporu alın, daha garantili olur.
motorkafa garajda görmüş müydüm seni hiç?