yamaha bws hakkında acil yardım

arkadaşlar yamaha bws alıcam bunun noter satışını üzerime almam nekadar tutar ve noter nekadar tutar yardımcı olursanız çok makbule geçer..birde bu motoru 1.800 e alıorum normalmidir..

kaç kmde alacagın motor?
Model yüksekse verilir diycem o para ama ben olsam o fiyata bws almazdım

300 ytl civarı sanırım masraflar
Ama dediğim gibi o fiyatlara daha iyi bişeyler bulabilirsin
Mesela gilera runner gibi

bahsettiğin motrorla ilgili link verebilirmisin resim bakmam için bu arada ilgilendiğin için teşekkür ederim..

Aslında ben ilgilenmiyorum abi
bu aralar sitede yasaklar var geyik yapmak yasakmış falan o yüzden yani
Yoksa diğer mesajlarıma bakarsanız hep geyik kimseye yardım etmedim şimdiye kadar hep boş konuştum vede siteden experlerin ayrılmasına sebep oldum :p
Neyse bu olay seni bağlamıyor sanırım

Buyur link burda
Biraz daha fazla ver daha iyi bişey al bence

http://www.sahibinden.com/acil_sati...er_180_dd_spWQQaXQQ10029264WQQpXQQdisplayitem

Aslında ben ilgilenmiyorum abi
bu aralar sitede yasaklar var geyik yapmak yasakmış falan o yüzden yani
Yoksa diğer mesajlarıma bakarsanız hep geyik kimseye yardım etmedim şimdiye kadar hep boş konuştum vede siteden experlerin ayrılmasına sebep oldum :p
Neyse bu olay seni bağlamıyor sanırım

Buyur link burda
Biraz daha fazla ver daha iyi bişey al bence

http://www.sahibinden.com/acil_sati...er_180_dd_spWQQaXQQ10029264WQQpXQQdisplayitem

site içi sorunlar beni bağlamıor hakkatten .ilgilendin derken yardım ettin demek istedim ..eyvallah herkese hayırlı akşamlar cümleten...

Süper Moderatör (BBRR)
alım satım 300 civarı eğer 2009 ocağına kadar üstüne almassan satıcıyla anlaşırsan iş noterden kalkacak buda masraf yarı yarıya düşecek, hata daha fazla düşecek demektir..yamaha bws bindiğim en iyi scoterdir .. sağlamdır kiralamacılar bu yüzden tercih eder..ama 2 zamanlı olduğunan fazla yakar

bu alım satım niye bukadar pahallı ya ???? gerç,i ne pahallı degilki (((((((:) % 30 ötv ile biniyoruz .. + bide gümrük .. peeehhhhhh

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar