[Yalova - MT]

Yok aga valla belki sehir içinde yavastın diye ses öyle cıkıyodu :p bilemem yakından da duyarız :)

Moderatör
Bursa'ya gidiyosunuz, hadi beraber gidelim bile demiyorsunuz. Sonra da canlanın diyosun :p

selam yalova-gemlikliler bn istteyim ama gemlik te selimiye köyünde yazlık var bizim hafta sonları genellikle ordaym size tavsiye ediorum orayı kesinlikle.Erikli yaylası,mavi-yeşil yol faln var size şideetle tavsiye ediorum orayı yazın gelirseniz eğer bn orda olurum buyuk ihtimalle bi urayıverirsiniz anneme sölerim size güzl pasta börekler yaparrr xD

bu arda apsuva aphazsın dime ? nickden dolayı şey ettim xD

Son düzenleme:
Tekirdağ MT, gezin bakalım
Sanırım 10 sene Çorlu'da yaşamış biri olarak, slyscorp'un (Erdinç) kardeşi olarak (Ben de Erdem) arada girerim buraya artık. Kimse bişey demez herhalde
Yalova'ya da gelin bi ara söyleyin o SRAD kullanmayı beceremeyen arkadaşa getirsin sizi

:) bana bak kaşınma fazla bi hafta sonu 5 yada 6 motor gelirsek yanarsınn haberin olsunn bizimkiler biras delidir vana gidelim dersin giderler :)

Son düzenleme:
erdem abi nedemek herzaman başımın üstünde yeriniz var...Yazn hergun ordaym siz yeterki gelin sizi dağ turuna çıkartırım xD

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar, kocaelindeki üzücü bir olay hakkında bilgi vermek istedim.

Belki karşılaşan olur veya bir yardımı dokunur.

ARKADAŞLAR MÜNKÜN OLDUĞUNCA HERKESE YOLLAMAYA ÇALIŞALIM LÜTFEN.

Yukarıda resmi görünen 4 yaşındaki kızım Azra Zeynep 03.04.2009 Cuma gününden itibaren kayıptır..!!

Yerini bilenlerin, görenlerin insaniyet namına polis’e bildirmeleri veya aşağıdaki numaraları aramaları önemle rica olunur..!!

0 533 626 57 52
0 216 308 60 76

(Bu mail'i lütfen listenizdeki herkeze ulaştırınız..!!)

gt250r sattım sonra fiat 126bis recep ivedik arabası aldım :mrgreen: sonra onuda sattım ben motorsuz yapamam deyip bunu aldım valla motoru çok özlemişim kaç aydır binmiyorum üstüne binip dolaşınca zevkten gözümden yaşlar geldi :p

Super Moderator
Ben 250R'a sticker hazırlamıştım, daha veremedim ki...:cyclopsan

Neyse güle güle kullan Jinlun'u da...:rendeer:
Bu hafta sonu Yalova'dayım çok büyük ihtimal, hala ihtiyaç varsa, stickerı buna getireyim...

@olcan138 teşekkürler ilgine unutmaman çok hoş sağol ben istanbula yerleştim yalovada kalmıyorum artık bakalım bir toplantı veya gezide buluşuruz muhakkak ozaman alırım senden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar