[Yalova - MT]

yarın öğleden sonra yalova çiflikköy de olucam inşallah. gezmeye tozmaya pe zamanım olmaya bilir, malum bayram, bide ödevler projeler üstüne dönünce başlıycak vizeler. ama uygunsa sizlerle tanışmak isterim. tel:0533 354 83 14, çarşambaya kadar çiftlikköyde olurum heralde.

YALOVA MT DEKİ TÜM DOSTLARIMIZIN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ

BURSA MT

yalovaMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT

Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt

kurban_bayrami.jpg

Tüm MoToSiKLeTÇi DosTLarımızın Kurban Bayramını KutLarız

TEKİRDAĞ/TRAKYA MT

a000002.gif

kurban2li4.jpg

Koyun_inek_kurban_bayrami.jpg

koyunkavurmahw0.jpg

NİCE MUTLU bAYRAMLARA:)

Son düzenleme:
Tüm yalova mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt.:rendeer:

yarın öğleden sonra yalova çiflikköy de olucam inşallah. gezmeye tozmaya pe zamanım olmaya bilir, malum bayram, bide ödevler projeler üstüne dönünce başlıycak vizeler. ama uygunsa sizlerle tanışmak isterim. tel:0533 354 83 14, çarşambaya kadar çiftlikköyde olurum heralde.

bayram için şuan akraba ziyareti sebebi ile bursadayım fakat.çarş yada perş yalovada olacağım.sizde olursanız görüşürüz kısmetse.şimdilik hoçakalın..iyi bayramlar:rendeer:

bayram için şuan akraba ziyareti sebebi ile bursadayım fakat.çarş yada perş yalovada olacağım.sizde olursanız görüşürüz kısmetse.şimdilik hoçakalın..iyi bayramlar:rendeer:
galiba kısmet değilmiş bizde yarın sabah çıkıcaz yola istanbula dönüyoruz. artık yaza heralde görüşmek dileğiyle

Selam Yalovalı arkadaşlar :) Askerliğimi bu pazardan itibaren (14 Aralık) Altınova'da yapacağım. Karamürselbey K.lığındayım. 3 ay yedek subay eğitimimi orada alacağım. Umarım tanışırız. Herkese selam :)

Oooo ; Benim evin hemen karsısı :) Ben de O komutanlığın karsısında Atılım Sitesi'deyim :) iLLaki görüşürüz :)

beyler bayram nedeni ile yalovadaydım.fakat 3 aydır yalovada olmadığım için herkes çok özlemiş.bir nevi paylaşılamadım :) bu yüzden nete hiç giremedim desem yeri var.bu yüzden hiçbişeyden haberim yok.yaza kısmetse yalovada olacağım.ozaman herkesle bol bol görüşrüz.

Adana İl Temsilcisi
Yalova MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

kış

yalovada kış çok soğuk ama bugün motorcuları yinede caddelerdegördüm bu ne sevda böyle helal olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar