Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam yalova-gemlikliler bn istteyim ama gemlik te selimiye köyünde yazlık var bizim hafta sonları genellikle ordaym size tavsiye ediorum orayı kesinlikle.Erikli yaylası,mavi-yeşil yol faln var size şideetle tavsiye ediorum orayı yazın gelirseniz eğer bn orda olurum buyuk ihtimalle bi urayıverirsiniz anneme sölerim size güzl pasta börekler yaparrr xD
bu arda apsuva aphazsın dime ? nickden dolayı şey ettim xD
Tekirdağ MT, gezin bakalım
Sanırım 10 sene Çorlu'da yaşamış biri olarak, slyscorp'un (Erdinç) kardeşi olarak (Ben de Erdem) arada girerim buraya artık. Kimse bişey demez herhalde
Yalova'ya da gelin bi ara söyleyin o SRAD kullanmayı beceremeyen arkadaşa getirsin sizi
bana bak kaşınma fazla bi hafta sonu 5 yada 6 motor gelirsek yanarsınn haberin olsunn bizimkiler biras delidir vana gidelim dersin giderler
gt250r sattım sonra fiat 126bis recep ivedik arabası aldım :mrgreen: sonra onuda sattım ben motorsuz yapamam deyip bunu aldım valla motoru çok özlemişim kaç aydır binmiyorum üstüne binip dolaşınca zevkten gözümden yaşlar geldi
@olcan138 teşekkürler ilgine unutmaman çok hoş sağol ben istanbula yerleştim yalovada kalmıyorum artık bakalım bir toplantı veya gezide buluşuruz muhakkak ozaman alırım senden.