[Yalova - MT]

Moderatör
Çalışıyor benim gibi olanlar, diğerlerini bilemicem :)

Moderatör
Kış uykusunda herkes :p Mayıs gibi canlanırlar sanırım :)

ne kışı yaa :D motorsikletim olsaydı kışında binerim ama yok şuan malesef :( şu okul bi bitsin inş yeni bir motorsiklet araştırmasına giricem.
bedenim yok ama ruhum yalovada :queen:
gökhan abim sanada slm'lar :rendeer:

ne kışı yaa :D motorsikletim olsaydı kışında binerim ama yok şuan malesef :( şu okul bi bitsin inş yeni bir motorsiklet araştırmasına giricem.
bedenim yok ama ruhum yalovada :queen:
gökhan abim sanada slm'lar :rendeer:

Kardeşim özlettin bir an önce bitir gel yalovaya seni aramızda görmek istiyoruz:rendeer:

Yalowa da gcenlerde bi 600F görmüştüm ; acaip bi egzozu wardı ; orjinal deil ama el yapımı sanırım... Bileniniz var mı ? Kırmızı 6 F

slm bende yalovalıyım işallah 1 aya kadar 250 lik bi chopper alcam öğrenmek istedigi bişey var mt ya yalova daki yazları olan rekor kırma uhabbeti onlara katılmak için üye mi olmak lazım yoksa motoru alan gidebiliomu eger üye olmak gerekiosa kaç lira:D

Moderatör
slm bende yalovalıyım işallah 1 aya kadar 250 lik bi chopper alcam öğrenmek istedigi bişey var mt ya yalova daki yazları olan rekor kırma uhabbeti onlara katılmak için üye mi olmak lazım yoksa motoru alan gidebiliomu eger üye olmak gerekiosa kaç lira:D

Umarım en kısa zamanda motorunu alırsın.. Yazları olan rekor kırma muhabbetine gelince, her yıl düzenlenen Yalova Motofest çerçevesinde tüm Türkiye'den festival için Yalova'ya gelen motosiklet sahipleri ile kırılmaya çalışılan bir rekor. Katılmak için üye olmana gerek yok, sadece motofest'e katılman yeterli.

Sesini hiç begenmedim... Ben gördügümde ince bi adam sürüyodu o sen miydin :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar