Yalova International Bikerfest FOTOĞRAFLARI...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dün sabahtan akşama kadar ordaydım arkadaşlarla şelaleye çıktık geldik e mt ye veda ettim giderken onlar mangal hazırlığındaydı,giderken hep pişen etleri hayal ettim,işte bendeki çok az resimler.

Photo-0015-1.jpg

Photo-0016-1.jpg

Photo-0017-1.jpg

Photo-0018.jpg

Photo-0019-1.jpg

Photo-0020-2.jpg

Photo-0021-2.jpg

Photo-0022-2.jpg

Photo-0023-3.jpg

Photo-0024-1.jpg

LEVENT BP den gurubu kacırıyorum .Doğru eskıhısara onlardan önce gelmişim iyi oldu ki buluşabıldık .onları beklerken

[/U
[URL=http://img91.imageshack.us/my.php?image=dsc00223o.jpg]http://img91

.imageshack.us/img91/5043/dsc00223o.jpg

böylelıkle bir motosıklet festıvalınıde geride bıraktık cok sönük bir festıval idi seneye işleri zor ama motosıklet net in sevgili üyeleri kıymetini bilmek lazım yine gönlüce eğlendi sobet edip oynadı güldü bir arada olmanın tadıyla hasret gıderdi hepsine tek tek teşekkür ederim .:rendeer::rendeer::rendeer:

Cuma akşamından katılmayı planlayıp son dakika değişikliği ile c.tesi öğlen dahil olabildiğim ve şimdiye kadar katıldığım en kötü organizasyondu.Yolova gibi yeşili ile ünlü bir beldede bundan daha kötü bir mekan olamazdı bir festival için.Yalova belediyesini buradan kınıyorum.Katılım çok azdı.Herşeye rağmen MT den arkadaşlarla keyifli bir etkinlik oldu.Herkese teşekkürler.

ben zaten ilk günden demiştim bu festival bu alanda olmaz die sönük geçer die:farao:

:pr: Yahu bana inat olsun diye mi alanda durmuyorsunuz ?

Bugün MT Tshirtümü giyip geldim tanışa rastlarız diye ; yine MT den kimsecikler yoktu. Ordan Cınarcığa gittik yine kimselere rastlamadım :pr:

Buyrun Festivalin Son gününden bir kaç kare !

Bunlar da Çınarcık tan görüntüler...

çok güzel org. oldu :) herkese teşekkürler

benim nokia 6680 1.3mp den anca bukadar idare ediveceniz aatık ;)

BU arada hasancım topic güzel olmuş ta bi sen eksinsin karelerde kardeşim niye böyle oldu ya !

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cakalaz biz mt olarak bayağı kalabalıktık yavv.. sen nasıl göremedin bulamadın bizim grubu... cınarcıkta kumluk plajında yüzdük üç motor tam yolun ortasındaydı... :mrgreen:

sönük, işe yaramaz bi festival oldu.. daha canlı, daha hareketli, daha güzel bi mekanda, daha güzel şeyler olabilirdi.. inş bir dahakine olur.. feribot cıkışında festival alanı ile ilgili tabelalar yönlendirmelerde olsa iyi olurdu...

Valla ben PLaj adı bilmem; cidden birilerini göreyim diye bir asağıya bir yukarıya tur attık arkadaslarla :) AmA yok yok yok :silent:

cakalaz tanıştıkya hemşerim alanda.. :) festivale gelince kendin pişir kendin ye tadında festival oldu eğlenmeyi bilen insanlar olarak kendi kendimize keyif almış olduk..dans eden kısa saçlı kızı tanıyan arkadaşlar varsa aramızda insaniyet namına bana pm atmalarını rica ediyorum..telefon numarasını bulan arkadaşa ödül verilecek..sevgiler..
+200 İstanbulAhududuTeam :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ahududu team in "Ahu" kısmı olan Aziz, "dudu" kısmı olan ben Erdem, gayet eğlendik her ne kadar güzel bi festival olmasadaaa:) kanka bayrak yaptıralım layn?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar