- Motosikleti
- Honda CBF 250
Pas tutmuş depoyuda görmüş oldum ya.. artık ölsem gözü açık gitmem... hiç mi benzin almıyorsun arkadaş 
Pas tutmuş depoyuda görmüş oldum ya.. artık ölsem gözü açık gitmem... hiç mi benzin almıyorsun arkadaş![]()
eğer banaysa ufacık bir pas lekesinden bir şey olmaz![]()
Yedekten çıkarıp yurda gidecek kadar alıyorum. Zaten motorum çok yakıyor. 4 litreye 37 km gidiyor.
Cbf yağ yakıyo diyen kısmen yalan söyler. Cbf hem yağ hem de haddinden fazla benzin yakıyor.
(motorum arızalı. Ayarları bozuk. Ondan bu kadar yakıyor.)
Yedekten çıkarıp yurda gidecek kadar alıyorum. Zaten motorum çok yakıyor. 4 litreye 37 km gidiyor.
Cbf yağ yakıyo diyen kısmen yalan söyler. Cbf hem yağ hem de haddinden fazla benzin yakıyor.
(motorum arızalı. Ayarları bozuk. Ondan bu kadar yakıyor.)
bence yakıt pompasını yakmak için benzini bitirip bir süre marş falan yapmak gerek, benzin çekebilen yakıt pompası neden yansın? saçma bir söylenti sadece bu.
düşük seviyede yakıtla kullanmanın zararı olmaz, ben her zaman depoda 2 litre kalana kadar kullanırdım, arabada da 60 litrelik lpg tankında 3 litre lpg kaldığı bile oluyor, deponun kapasitesinden tamamen faydalanmak taraftarıyım, daha 150 kilometre yol gidebilecekken neden benzin almakla uğraşayımki
LPG sistemlerinde yakıt pompası var mı? :silent:
Bakın arkadaşlar, çeyrek deponun altında yakıt pompası yanmaz, ancak, yakıt pompaları benzin ile soğuyor. Yakıt pompası benzin çekerse zaten o benzin ile halen soğumaya devam eder, ancak işte, sürekli benzin bitirip yolda kalan tipler var ya, hah işte onların yakıt pompaları sık arıza yapar.
Çeyrek depoya düşünce yakıt alırım diyen hiç kimse pompa yanmasından korkuyorum dememiş ki, biri depo dibinde biriken pislikten bahsetmiş, ben de "olası acil durumlar" diye belirtmişim. Ailemin evi ile benim ev arası 400 km. Gece gündüz fark etmez, ne olur ne olmaz diye, her daim o 400 km'yi yapabilecek miktarda benzin bulunduruyorum arabada.
Arkadaş soruyu sorarken demiş ki "yakıtı son damlasına kadar" , yakıtı son damlasına kadar kullanmayı kimse tavsiye etmez. İstediğiniz yerden araştırabilirsiniz.
kullandığın cbf 150 acaba profilindeki motosiklet mi![]()
Yazıktır, biraz benzin al şu garibe
Aga ufak bir kerrat hesaplaması ile motorun 10.5 - 11 lt gibi bisey yakıyor 100km de.. Moralini bozmak gibi olmasın Bizim kamyonette o kadar yakıyor![]()
o nasil bir depodur mubarek, bitti dedigin zaman 20litre kalmis?
marka model nedir?