Yağışlı hava ve kask

Merhaba. Yağışlı yağmur/kar havalarda ne tür kask en uygunu olur? Enduro kaskları uygun olur mu acaba siperliği ihtiyaca göre çıkartılıp takılabiliyor. Tabi bu siperlik yağmur ve kar varken vizörü korur mu? Crf 250l almayı düşünüyorum her havada kullanacağım için düşündüm. Araziye girmeyeceğim ama Kars gibi bir yerde kullanacağım. Etkisi olur mu acaba? Bir de vizörün buğulanmaması için önerebileceğiniz sprey vs. var mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Siperin (Peak ya da Roost Deflector) ana amacı crossta çamurun pisliğin içinde giderken vizörü bu çamurdan mümkün olduğunca korumak, tependen aşağı yağan çamurun vizöre gelmesini engellemek. Tabi mümkün mertebe normal şapka siperleri gibi de işlev görüyor.

Yağışlı karlı havalarda hava olayları daha kontrolsüz olduğu üzere, sağdan soldan yiyeceğin kış rüzgarı nedeni ile boyun ağrısı çekebilirsin gibi geliyor bana.

Kesinlikle kişisel görüşümdür, yanlış biliyorda olabilirim vs bu nedenle kullanmış/kullanan arkadaşlar daha iyi yorumlayacaktır.

enduro kaskında vizör yok ki
Tam hangisi bilmiyorum genel olarak soyledim yani o tarz kasklar icin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------

Siperin (Peak ya da Roost Deflector) ana amacı crossta çamurun pisliğin içinde giderken vizörü bu çamurdan mümkün olduğunca korumak, tependen aşağı yağan çamurun vizöre gelmesini engellemek. Tabi mümkün mertebe normal şapka siperleri gibi de işlev görüyor.

Yağışlı karlı havalarda hava olayları daha kontrolsüz olduğu üzere, sağdan soldan yiyeceğin kış rüzgarı nedeni ile boyun ağrısı çekebilirsin gibi geliyor bana.

Kesinlikle kişisel görüşümdür, yanlış biliyorda olabilirim vs bu nedenle kullanmış/kullanan arkadaşlar daha iyi yorumlayacaktır.
Özellikle kar çok fazla oluyor. Aralıklarla hep yagar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------

Kullanandan duymak iyi olur aslında halihazirda fullface normal bir kaskim vsr ama oylesini almak daha mi olur bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar