Yağ Harareti Göstergesi Montajı

Güzel bir örnek olmuş yazınız. Her makinenin karakteri farklı demektir. Özetle bu cihazı taktığımızda kendi referans değerimizi kendimiz belirleyeceğiz.

aynen. mesela ben mondiale mail gönderip sormuştum yağın ideal sıcaklığı ve maksimum sıcaklığı ne olmalıdır diye. onlarda 130dan sonra tehlikeli olabilir demişti.

Bağlantı aparatlarını coğaltıcı vs temin etme şansımız varmı nereden temin edebiliriz.

Ben şunu kullanıyorum. Gayet memnunum ama lcd ekran darbelere karşı çabuk bozulabiliyor. Ben bunun probunu yağ radyatörünün giriş borusuna dışardan monte ettim. Yani prob yağa değmiyor ama içinden yağın geçtiği metal boruya değiyor. Dış hava akımından da etkilenmesin diye probu metal boruya sıkı sıkıya sardım siyah elektrikçi bantla. İşime yarıyor tavsiye ederim.

http://www.dealextreme.com/p/solar-powered-1-2-lcd-digital-thermometer-50-150-c-44757

Ben şunu kullanıyorum. Gayet memnunum ama lcd ekran darbelere karşı çabuk bozulabiliyor. Ben bunun probunu yağ radyatörünün giriş borusuna dışardan monte ettim. Yani prob yağa değmiyor ama içinden yağın geçtiği metal boruya değiyor. Dış hava akımından da etkilenmesin diye probu metal boruya sıkı sıkıya sardım siyah elektrikçi bantla. İşime yarıyor tavsiye ederim.

http://www.dealextreme.com/p/solar-powered-1-2-lcd-digital-thermometer-50-150-c-44757

bu sitedenmi alınıyor peki bir tek. türkiyede satıldığı biryer biliyormusunuz.

Türkiyede satışı varmı bilmiyorum. Ben o siteden getirttim. Zaten TL karşılığı 10 lira civarı. Yaklaşık 3 haftada elinizde oluyor. Ancak postada kırılma riski var. Selamlar.

Türkiyede satışı varmı bilmiyorum. Ben o siteden getirttim. Zaten TL karşılığı 10 lira civarı. Yaklaşık 3 haftada elinizde oluyor. Ancak postada kırılma riski var. Selamlar.

almaya karar verdim ki kablosunun 1 metre olduğunu gördüm. uzun kablolusunu bulursam alabilirim.

Güzel bi çalışma olmuş ellerinize sağlık. Bende bir arkadaşımda bunun minik yağ tıpası olanından gördüm çok beğendim ama bulamadım nette araştırmama rağmen.

Konuyu açan admin arkadaş ile nasıl irtibata geçebiliriz? Özel msj a bakmıyor. Konuyla ilgilenmiyor. ?

BİRŞEY SORCAM ... HAVA SOĞUTMALI MOTORDA YAĞ TIPASININ YANINA YENİ BİR DELİK AÇTIRMAK YERİNE YAĞ BOŞALTMA TIPASINA T ÇEKSEK DE OLUR?? HEM DAHA KOLAY MANTIKLI VE DE PRATİK... HİÇ BÖYLE BİRŞEY DÜŞÜNMMİŞTİM... AMA HARARETİNİ GÖRMEK DE ZEVK VERİCİ BİRŞEY OLSA GEREK :D ARABADAN ALIŞKINIZ AMA MOTORDA DAHA Bİ BAŞKA.... HANİ ŞÖYLE MOTORU ZORLARIZ EDERİZ DERE TEPE SONRA MERAK EDERZ YA DA ÇOK ZORLADIK BİRAZ DİNLENSİN DERİZ FELAN ! ARAŞTIRIP MALZEME BULUR İSEM YAPACAĞIM.TEŞEKKÜRLER...

toprağım burda daha ucuzunu buldum

http://www.ebay.com/itm/UN-Potable-Solar-Powered-Digital-LCD-Thermometer-50-150-Sensor-Cable-1M-/350947493830?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item51b619c7c6

4.59 dolar kargo bedava

hala kullanıyor musun tavsiye eder misin

montaj kısmını anlatır mısın?

yağın içine batırsak uygun olur mu
plastik eriyecek gibi birşeye benziyor bu
en fazla kaç derece gösterebildin?

Ben fotoğrafları göremiyorum (yine) ama özellikle bu başlık bana lazım. Nasıl yapcam şimdi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar