xufuk kaza yapmış :(

geçmiş olsun kardeşim,allah korumuş en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle

geçmiş olsun kardeş en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle..

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok geçmiş olsun
umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur arkadaşımız

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Cok gecmis olsun. Bugun akan trafikte taksicinin biri beni taciz edip durdu. Halbu ki gecip gitse ilerde hemen 20-30 mt. ilerideki kirmizi isiga takilacak. Ben de sinirlendim, isiklari gosterdim al git bas cehennemin dibine tarzinda.

cok geçmiş olsun allah beterinden saklasın

biz ne kadar dikkatli olursak olalım 4-8-16 kaç tekeri olrsa olsun bize hiç dikkat

etmeyecekler gibime geliyor

Geçmiş olsun arkadaşa.. En büyük ve son kazası bu olur inşallah..
Ne yazıkki 4 tekerlilerin her bi derdi bize...
Plakayı almış mı bari?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun vala en kısa zamanda iyileşmesi dileğiyle

çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin umarım en kısa zamanda iyileşirsin

gçmiş olsun...aynı şey benim başıma gelecekti sabah o.ç.nin biri silme geçti yanımdan...
büyük makina alınca cebime bir avuç demir bilye doldurucam aracı yakalayıp önüne geçip havaya bırakıcam bilyeleri...bi ön cam akıllandırır anca bunları...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
it herifler bunlar yüzünden oluyo ne oluyosa bunlar gibilerin taaaa benzin deposuna emi..:farao:

xufuk geçmiş olsun kardeşim ALLAH acil şifalar versin..:rendeer::rendeer:

Çok büyük geçmiş olsun.Şükürler olsunki sadece bir çıkıkla atlatmış , daha kötüsü olabilirdi.Sadaka zamanı gelmiş xufuk kardeşimizin.Her kazanılan tecrübe iyi olmuyor malesef , umarım bundan sonra birdaha böyle bir tecrübe yaşamazsın.

Tekrar geçmiş olsun.Acil şifalar...

ben o teyet geçen arabanın ................ anlamışsınızdır arkadaşlar o sürücü bi gelsinde o yumruklar nasıl teyet geçiyo anlasın şerefsiz allah yardımcımız olsun arkadaşımıza geçmiş olsun çokkkk

Motosikleti
Dl650vstorm
çok geçmiş olsun allah acil şifa versin.

Çok büyük geçmiş olsun. Ya gerçekten pes yani. Nekadar teğet geçti demekki. Bu kadarda olmaz yani. Sabırsız bir milletiz be. Çokmu iyi oldu şimdi yani? Gideceği yere 5 dakika geç gitse bu durumdan dahamı kötü olacak. Ben bir türlü bu tip insanları anlamıyorum. Amaç ve maksat nedir? Kurallara uymayı ne zaman öğreneceğiz.
Avrupanın bir çok ülkesinde arkadaşlarım var. Hepsi Motosiklet biniyor. Ya kardeşim bu tip durumlar hiç olmuyor. Cehalet bu be. Ben o kadar Yurt dışında yaşadım ve gidip geliyorum zaman zaman. İmrenmek elde değil gerçekten. Bende aynı zevkle caddelerde gezmek istiyorum. Yoruluyorum kazmaları kollamaktan. Bu kadar ucuzmu bu hayat be. Kızdım yine gerçekten.
Saygı istiyorum 2 teker olarak artık.

cok geçmiş olsun allah acil şifalar versin o arabanında ..... o nası bi teğettir direksyona vurmuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar