Xmax tanıtım videosu 2015 ABESE

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
https://www.youtube.com/watch?v=6TjkG1W6ozU

Yorumlarınızı beklerim zaten iyi yorum gelmezde vurun eleştiriye , tşk ler

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Adamın videosundan Instagram hesabına zıpladım, kellikle mellikle alakası yokmuş. Ben bu adamı avatarındaki gibi bastıbacak,kelaj birşey sanıyordum, değilmiş :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Adamın videosundan Instagram hesabına zıpladım, kellikle mellikle alakası yokmuş. Ben bu adamı avatarındaki gibi bastıbacak,kelaj birşey sanıyordum, değilmiş :)

Kardeşim inan çok güldüm Allah uzun ömür versin :D

Kelaj nedir :cherry:

Forumda 2015 model youtube'da 2016.
İnstagrama geçince 2017 olacak Allahın izniyle.

Forumdan Uzaklaştırıldı

benim favorim öküz kurbağası ama sanırım bakımı zahmetli ,

Motosikleti
D400

valla ne bileyim bende motoru olmayan 14 yaşında genc bekliyordum, şaşırdım.

bizim bahçede var bundan, ara sıra denk geliyoruz. meraba meraba, o kadar, fazla yüz göz olmuyorum.

Dayimoğlu ne adamsin yaw:bounce:

Boşver şimdi kurbağayı,gergedanı,ne yapak sezonda alakmı birer dane emti yedi..

Hee fakirim alamam diyorsan orasi ayrı..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------

Adamın avatarıyla tipinin alakası yok, hatta adamın avatarına ben daha çok benziyorum :D

Abi havalar güzelleşsin,istanbula geleyim buluşalim,izmire nargileye akalim,angrypoweride alir süper kombo yapariz..olmamı?

Ordanda fethiye yapar hokahey üstadi ziyaret eder,iki lafin belini kirariz..

Benim tvs size yaklaşamaz emme accuk ağır giderseniz kopmayiz,maksat gönüller bir olsun..

Dayimoğlu ne adamsin yaw:bounce:

Boşver şimdi kurbağayı,gergedanı,ne yapak sezonda alakmı birer dane emti yedi..

Hee fakirim alamam diyorsan orasi ayrı..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------

Abi havalar güzelleşsin,istanbula geleyim buluşalim,izmire nargileye akalim,angrypoweride alir süper kombo yapariz..olmamı?

Ordanda fethiye yapar hokahey üstadi ziyaret eder,iki lafin belini kirariz..

Benim tvs size yaklaşamaz emme accuk ağır giderseniz kopmayiz,maksat gönüller bir olsun..

MT-07'yi duyunca sektim. İşten 17.00'da çıkıp eve 19.40'ta geldim. Bana İstanbul dışı neresi derseniz akarım :p

O MT-25'in tek silindirini iptal ederim yeterki sen gel beraber gidelim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------

Sen şimdi kendini nie ifşa ettin la? Fabrika çocuuu :)

MT-07'yi duyunca sektim. İşten 17.00'da çıkıp eve 19.40'ta geldim. Bana İstanbul dışı neresi derseniz akarım :p

O MT-25'in tek silindirini iptal ederim yeterki sen gel beraber gidelim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------

Sen şimdi kendini nie ifşa ettin la? Fabrika çocuuu :)

Mt nin tek silindirine izmir otobani gurban olsun hacim,maksat keyifle gitmek,dinlene dinlene muhabbet sohbet,rölantide seyir...

Mt nin tek silindirine izmir otobani gurban olsun hacim,maksat keyifle gitmek,dinlene dinlene muhabbet sohbet,rölantide seyir...

Yaw bugün bir videoya denk geldim. Amerika’da galiba. Dağlardan yarış motorları ile boş vitesle iniyorlar. Boş viteste viraj yapıyorlar. Nedense aklıma o video geldi :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar