Xmax tanıtım videosu 2015 ABESE

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Dayimoğlu ne adamsin yaw:bounce:

Boşver şimdi kurbağayı,gergedanı,ne yapak sezonda alakmı birer dane emti yedi..

Hee fakirim alamam diyorsan orasi ayrı..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------

Abi havalar güzelleşsin,istanbula geleyim buluşalim,izmire nargileye akalim,angrypoweride alir süper kombo yapariz..olmamı?

Ordanda fethiye yapar hokahey üstadi ziyaret eder,iki lafin belini kirariz..

Benim tvs size yaklaşamaz emme accuk ağır giderseniz kopmayiz,maksat gönüller bir olsun..

Başkan bizimki de tek silindir, fıtı fıtı gideriz. Angrypower'a yetişmeye çalışırız :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaw bugün bir videoya denk geldim. Amerika’da galiba. Dağlardan yarış motorları ile boş vitesle iniyorlar. Boş viteste viraj yapıyorlar. Nedense aklıma o video geldi :queen:
Çoook dik olması lazım... Yoksa SS ile bisiklet gibi viraj alma durumu oluşuyor :)

Dayimoğlu ne adamsin yaw:bounce:

Boşver şimdi kurbağayı,gergedanı,ne yapak sezonda alakmı birer dane emti yedi..

Hee fakirim alamam diyorsan orasi ayrı..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------

Abi havalar güzelleşsin,istanbula geleyim buluşalim,izmire nargileye akalim,angrypoweride alir süper kombo yapariz..olmamı?

Ordanda fethiye yapar hokahey üstadi ziyaret eder,iki lafin belini kirariz..

Benim tvs size yaklaşamaz emme accuk ağır giderseniz kopmayiz,maksat gönüller bir olsun..

gelin lan gezeriz beraber. fethiye babadağa çıkarız. oradan Ölüdenize ineriz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok keyifli bir video ellerine sağlık bir daha çekme

yüksek oranda haset var mesajında seninde olur dert etme kardeşim,

bu kafada saç boşuna bitmedi

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:17 ----------

gelin lan gezeriz beraber. fethiye babadağa çıkarız. oradan Ölüdenize ineriz.

benide davet etsenize , tamam sizede xmax e bindiricem senpada gaz felan veririsiniz yeter o

yüksek oranda haset var mesajında seninde olur dert etme kardeşim,

bu kafada saç boşuna bitmedi

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:17 ----------

benide davet etsenize , tamam sizede xmax e bindiricem senpada gaz felan veririsiniz yeter o

x max ile istanbul'dan muğla'ya gelene kadar popon heykel poposu gibi taş olur. billurların demir bilye gibi olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
iks maks yazmayı öğrenemedin gitti, momo desing selesi alıcam değermi ? yada özel selemi yaptırayım popoma göre?

kymco sele yaptırınca çok rahat etmiştim xmax e sadece süngerlerini yenilesem olurmu bilemiyorum?

fikir alabilirm

ayrıca bu yaz istanbul-erzurum gezisi yapıcam moto vlog çok eğlenicem

iks maks yazmayı öğrenemedin gitti, momo desing selesi alıcam değermi ? yada özel selemi yaptırayım popoma göre?

kymco sele yaptırınca çok rahat etmiştim xmax e sadece süngerlerini yenilesem olurmu bilemiyorum?

fikir alabilirm

ayrıca bu yaz istanbul-erzurum gezisi yapıcam moto vlog çok eğlenicem

cağ kebabı ve kadayıf tatlısı yemeden dönme.

Forumdan Uzaklaştırıldı
taş kelime gelirse çok kızarım:D elim cebimde bende de taş var :D

instagramdan eşgalini belirledim, buralara gelirse taşlarım ben bunu. büyük yumruk gibi taş atarım arkasından. ilçe çıkışına kadar...

Sepetine biriktirir bu taşları. Bence uğraşma aga. Lakin iyiki plakasını göstermiyor. Üstüne sürerler bunun :)

Eşkalini açtığından beridir rahat duruyor ama. Yeni bir fenomen motovloger olacağım die azıtmıyor abisi.

Sepetine biriktirir bu taşları. Bence uğraşma aga. Lakin iyiki plakasını göstermiyor. Üstüne sürerler bunun :)

Eşkalini açtığından beridir rahat duruyor ama. Yeni bir fenomen motovloger olacağım die azıtmıyor abisi.

iyi çocuk aslında ama bazı konularda takıntı derecesinde inat ediyor. haliyle millet tepki gösteriyor. değişik bir tarzı var. alışılmışın dışında bir kimlik sergiliyor.

Walla adam bir Galata’da çay içelim, gelin dedi. O günden sonra daha hava düzelmedi :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
galataya çay içelim dedim dikkate almadınız , sonra vay bu kel niye böyle :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
alınmadım sizede şaka yapılmıyor :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Lakin iks maks da yağuşuklu motormuş hee

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar