Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi xmax tipi motorcu ayrı bir başlıktır ayrıca maxi scooter denmesine karşıyız....
Motosiklet başka birşey Maxi scooter başka birşey Xmax başka birşey...
asla xmax maxi scooter değildir xmax xmax tır.....
sağda solda bu scooter diyenleri duyar gibiyim hayır bu başka birşey...
arkadaşlarımı 1 tl ver tirrek diyerek beklerim bu benim rakiplerime karşı kendimi gösterme tarzımdır böyle ifade ederim kendimi
Atletip vucut tipim sayesinde çok kolay bir şekilde manita tavlayabiliyorum adeta cazibeme kapılıyor kadınlar anca alışıyorlar
Tipi yakışıklı ve asaleti belli
Gençler üzerinde büyük etki bıraktığım doğrudur bu çocuk bana abi bende büyüyünce senin gibi olucam dedi baktı at gibiyim ilgisini çekti tabiki
benim için herşey çok normal ne olmuş at kafası ile motor sürdüysem
Kartal kadıköy sahil boyunc beni hep görebilirsiniz
zamanla eklemeler yapacağım xmax çı tipi motorcu olarak yaz yeni başlıyoooo
İstanbul-Erzurum arası gezi yapacağım ramazan vakti yapmak gözüme kesmedi çünkü biliyorsunuz 2019 piyangosu bana çıkmasın diye
haziran-temmuz pilanlıyorum
Motosiklet başka birşey Maxi scooter başka birşey Xmax başka birşey...
asla xmax maxi scooter değildir xmax xmax tır.....
sağda solda bu scooter diyenleri duyar gibiyim hayır bu başka birşey...
arkadaşlarımı 1 tl ver tirrek diyerek beklerim bu benim rakiplerime karşı kendimi gösterme tarzımdır böyle ifade ederim kendimi
Atletip vucut tipim sayesinde çok kolay bir şekilde manita tavlayabiliyorum adeta cazibeme kapılıyor kadınlar anca alışıyorlar
Tipi yakışıklı ve asaleti belli
Gençler üzerinde büyük etki bıraktığım doğrudur bu çocuk bana abi bende büyüyünce senin gibi olucam dedi baktı at gibiyim ilgisini çekti tabiki
benim için herşey çok normal ne olmuş at kafası ile motor sürdüysem
Kartal kadıköy sahil boyunc beni hep görebilirsiniz
zamanla eklemeler yapacağım xmax çı tipi motorcu olarak yaz yeni başlıyoooo
İstanbul-Erzurum arası gezi yapacağım ramazan vakti yapmak gözüme kesmedi çünkü biliyorsunuz 2019 piyangosu bana çıkmasın diye
haziran-temmuz pilanlıyorum