CC Yükseltme - Motor Önerisi

yaşım 22 yazmış. Gençlere vtrom önermiyoruz ki gençlerin eline düşmesin piyasadaki vstromlar. hem de piyasası yükselmemiş olur, biz tekaütler emekli maaşımızla temiz bakılmış gençlerin eline düşmemiş vstrom bulabiliriz. :ROFLMAO:

Gençler genç motoru kullansınlar.
Abi benim nazarımda 250-350.000 TL bandına alınabilecek en iyi motosiklet ilk kasa V-Strom :) bende 21 yaşındayım ancak 650 veya 1000 modelleri geçtiğim motosikletlerden sonra ilaç gibi gelecektir. Tabi her arızayı kendim çözdüm için benim için mantıklı olabilir ancak başkası için nasıl olur bilemem.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Sana bir adet düşük kilometreli Xmax 400 verelim. Çokça da paran cebinde kalsın.
Motosikletler
sende ki motor ise fiyat nedir abi :D
Mt 25

bütcene en uygun makine sanırım yamaha mt25 mükemmel bir ruhu var. Alternatif Honda cb 250R bakılabilir . Bu iki makineyide uzun süre sorunsuz kullanırsanız. Tracer 7 ve nc’ler bunları kullandıktan sonra belki gecikebilir uzun yol düşünürseniz olabilir.

A2 ehliyetim var fakat vitesli motoru rahat kullanabilir miyim istanbul trafiğinde onun düşünceleri var. Alıştıktan sonra bir scooter gibi rahat edebiliyor musunuz viteslide?

A2 ehliyetim var fakat vitesli motoru rahat kullanabilir miyim istanbul trafiğinde onun düşünceleri var. Alıştıktan sonra bir scooter gibi rahat edebiliyor musunuz viteslide?
Evet benim motosikletim. Ben şimdi Fethiye'ye yola çıkıyorum. Hem tatil yapıcam inşallah hem de motosiklet getiricem.
23.000 km. Lastikler 2000 km de. Orijinal kontak anahtarı ile açılan Topcase var. 48 litre falan sanırım. Bakımına 3000 km var. Orta sehpası da var. 2016 Xmax 400 Abs lere bak ilanlarda. Sonra bana bir teklifte bulun. Oradakilerden daha uygun anlaşırız inşallah. Hırslı satıcı değilimdir.
Yaşın 22 imiş. Bu motosiklet biraz ağırdır. Boyun 180 cm den az ve şöyle kalıplıca bir gencimiz değilsen bunu düşünme. Sele geniş olduğu için ayakların yere zor değer.

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
TR Sınırını geçer geçmez otoyollarda 130km hız sınırında gidilebildiği için o eşik bende çok önemli maalesef.

Araştırmalarım sonucu v4 pegleri, gidon topuzları, comfort jel sele ile hatrı sayılır miktarda azalıyormuş v2’de titreşim hissiyatı.

Yine de riske atmayacağım. Bir kaç saat öyle titreşimde gitmek yorar. V4 ya da yine GS alıp devam edeceğim.
İnternette aradım bulamadım. Teknik verilerden (birincil indirgeme oranı, vites kutusu 6 vites oranı, zincir dişli oranları ve lastik çapı) hesaplamaya çalıştığımda 6. vites 6.000dd'da 147km/s gibi bir değer buldum. Doğru mu acaba? (Bu durumda 6. vites 5.300dd'da 130km/s gider gibi bir sonuç çıkıyor. O devirdeki tork ve güç ne kadar yeterse tabi. En yüksek tork verdiği 8.250dd'da ise 202km/s oluyor...)

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
İnternette aradım bulamadım. Teknik verilerden (birincil indirgeme oranı, vites kutusu 6 vites oranı, zincir dişli oranları ve lastik çapı) hesaplamaya çalıştığımda 6. vites 6.000dd'da 147km/s gibi bir değer buldum. Doğru mu acaba? (Bu durumda 6. vites 5.300dd'da 130km/s gider gibi bir sonuç çıkıyor. O devirdeki tork ve güç ne kadar yeterse tabi. En yüksek tork verdiği 8.250dd'da ise 202km/s oluyor...)
Aslında aşağı yukarı hesaplama doğru. 130km/h’da 5.300-5.500 devir civarında oluyor. Desmolu olanda 6.000 ve üstüne çıktıkça elcik ve peglerde rahatsız edici bir titreşim yokken yeni motorda 4.500’e kadar neredeyse pürüzsüz ama 4.500 ve üstünde uzun süreli sabit kullanımda el ve ayak uyuşmaya başlıyor. Belki de en sevmediğim özelliği bu. 6. vites 110’la falan gitmek lazım daha rahat bir sabit sürüş için.

My2

Motosikleti
Tracer 7

Yaşam devam ediyor

hmmm :) şöyle bir şey söyleyeyim. Manuele alıştığınız da “keşke daha önce geçseydim “ diyeceksiniz. Duran trafikte kişisel olarak manuel kullanmak daha kolay geliyor. Çünkü manuel makinelerin güç dengesi scuterlere göre yere daha yakın olduğu için kontrolü daha kolay ve keyifli. Birde altınızdaki makinenin ruhunu kimliğini daha iyi anlamlandırmanız için manuel tavsiye ederim. En azından şöyle bir şey yapabilirsiniz hem yamaha hemde Honda da test motorları var deneyimleyip daha iyi anlayabilirsiniz.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
... 4.500 ve üstünde uzun süreli sabit kullanımda el ve ayak uyuşmaya başlıyor. Belki de en sevmediğim özelliği bu. 6. vites 110’la falan gitmek lazım daha rahat bir sabit sürüş için.
Uuuu bu tam deal breaker tabir edilecek bir şey...

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Olabilir abi, hakim olacak kadar uzun kullanmadım. Hatırladığım şey 130la giderken titrediği :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar