xmax 250 cc yakıştımı sizce

Gezginlik konusunda idolüm Ümmet Abi. Hakikaten çok iyi olmuş ve çok yakışmış. Allah kaza bela vermesin. Hayırlı uğurlu olsun. Küçücük çin motoruyla devr-i alem yapan Ümmet Abi bu motorla galaksiler arası gezse bile şaşırmam. Yeni gezilerini bekliyorum Abicim. İkitekerli Türkiye Atlası Ümmet Perkitan...

Hayırlı uğurlu olsun Ümmet abi çok yakışmış
güle güle kullan yulun kuru rüzgarın bol olsun:cat:

Sayın abim bu başlığı kaçırmışım biraz geç olacak ama,hayırlı olsun yeni motosikletin...Yakışmış,yakışmış....

ümmet bey hayırlı olsun..

bende fazer ve sym yi sattıktan sonra yeni bir xmax 250 almış bulunmaktayım..henüz 80 kmde..ancak enjeksiyonluyu önermediler aldığım yer yakın tanıdıktı..sulu benzin alırsan yanarsın dedi.hoş arabalarımız enjeksiyonlu ama ...çanta ve aparat dahil 2008 model karbüratörlü xmax 7500 ytl ye aldım..

umarım enjeksiyonlulardada,karbüratörlülerde de sorun çıkmaz..kimsenin başı ağrımasın.kullandıkça bilgileri aktarıcam..

şu an en hoşuma giden nokta dev bagajı 2 tam kapalı kask 2 adet yağmurluk sorunsuz aldı...güçlü bir motoru var çok atak..hiç anlamadan 100 e çıkıyo makina tabi rodajda olduğu için geçmiyorum..ancak kadranı sonuna dayayacağına eminim.tekerlerin büyük olması yoldaki bozuklukları hissetmenizi en aza indiriyo.(sym joyride dan sonra)şimdilik izlenimlerim bunlar..

herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim..

Son düzenleme:
ne majesty ne x-max... ikisi bir foresight etmez. keşke honda alsaymışsın hacı abi

ümmet abi seni x-max ile görünce keşke bende alsaydım dedim içimden
ümmet abi gibi bir motorcu x-max ı tercih ediyorsa vardır bir sebebi...
gerçi nexus tan da menunum ama büyüklerimizin de tercihlerini göz önünde bulundurmak lazım...

abi saygılar ayrıca...

hocam madem gezeceksin, bari hangi motorun servis ağı daha genişse onu alsaydın. inşallah kazasız belasız kullanırsın. birde nazar ederler bu fotolara, yani böyle ulu orta teşhir etmek iyi değil aslında nazar değer. Maşallah diyelim.. sizlerde deyin

hayırlı olsun Ümmet abi,yakışmış valla allah daha iyilerini nasip etsin olmayanlarada tabi

Yakışmazmı abi, güle güle kullan, Yüce Allah kaza bela vermez inşallah.

Ümmet abi hayırlı olsun.Allah iki tekerini de düz bastırsın.Hiç olmazsa rahat edersin.Senin adına çok sevindim.Kazasız belasız sürüşler, inşallah daha çok yerler görürsün Ümmet abi.:rendeer::rendeer::rendeer:
Saygılar... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar