aslında x9 piaggo düşünmüştüm ama bu nasip oldu,yedekparçası bol olması çok güzel xmax sın motorda sorun yok iyigidiyor şimdilik.ümmet abi geç olsada.. yakışmış tabi sen alırsında yakışmazmı. güle güle kazasız belasız kullan inşallah. daha önce soruldumu bilmiyorum ama tercihinin bi sebebi varmı yedek parçası falan nasıl uygunmu. piagio ya göre nasıl bi motor.
aslında x9 piaggo düşünmüştüm ama bu nasip oldu,yedekparçası bol olması çok güzel xmax sın motorda sorun yok iyigidiyor şimdilik.
hayır geçmedim,istanbuldayım ben çalışıyorum,pazargünleri buralarda geziyoruz,oralarda benimi gördün yoksaümmet abi sen pazar günü öğle saatlerinde karacasu-pamukören yol ayrımından geçtin mi???
çok teşekkür ederim öyle olmak zorundayızÜmmet Abi ; bugün sabah 9,30- 10,00 sularında e-5 topkapı güzergahında gördüm seniçok temkinli ve dikkatliydin ; ama motorun gercekten cok hoş çok yakışmış sana ; Allah kaza bela göstermesin, güle güle kullan:rendeer:
hayır geçmedim,istanbuldayım ben çalışıyorum,pazargünleri buralarda geziyoruz,oralarda benimi gördün yoksa![]()