xmax 250 cc yakıştımı sizce

Ümmet Bey,

İnanın çocuklar gibi sevindim, sanki ben almışım kadar:cat: Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binersin işallah:cat::cat: şahane olmuş şahanee, artık yeni gezilerini takip edeceğiz:)

hayırlı olsun ümmet abi güzel motor ALLAH sahibine bağışlasın :)

abıcım hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermeden bınlerce km gostersın

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sevincimi ve mutluluğumu paylaştığınğz için sizlere çok çok teşekkürler:rendeer::rendeer::rendeer::king::king:::tutkuy::::thanks:::thanks:

Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız nice km ler. Motor yakışmış abi merak etme. Bu arada yeni gezilerini bekleriz. Birde motoru ıslatın açılış yapın :)

harika,
çok yakışmış yamaha sana ümmet abi
2008 in ilk günlerinde zaman kaybetmeden hayal ettiğine ulaştın
kazasız belasız nice binlerce km.lere inşallah,güle güle kullan abi

Son düzenleme:
Eeeee şimdi Yamaha ile yol hikayelerinide aktaracaksınız değilmi?
Umarım detaylı 2008 gezi planlarınızı hazırlıyorsunuzdur:wiinkk:,tekrar hayırlı olsun,keyif ile sürersiniz inşallah.:cat:

Hayırlı olsun abicimmmmmmmmmmm, yakışmaz mı hiçççççç.. :) :rendeer: Ohhhhh çok sevindimmmmm :rendeer:

Iyı hayırlı olsun abı valla sevındım sana yakısır bı makına Allah kaza bela vermesın sonunda kurtuldun Çan Çın Çon lardan ( gercı sen pek sıkayetcı degıldın ama :) ) Güle güle nice kılometreler.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hayırlı olsun.... Güzel motor... Güle güle gez..... :rendeer:

yakışır sana ÜMMET baba yollar senden korksun, artık türkiye sana dar gelir :cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Iyı hayırlı olsun abı valla sevındım sana yakısır bı makına Allah kaza bela vermesın sonunda kurtuldun Çan Çın Çon lardan ( gercı sen pek sıkayetcı degıldın ama :) ) Güle güle nice kılometreler.

evet değildim,ben bu mtoru onlara borçluyum,ama bununla biraz rahat etçem şık oldu

GKN

ümmet abim hayırlı olsun:rendeer:
senin gibi uzun kilometreler yapan biri için piaggio çok uygun deildi bence, hem servis bakım masrafı hemde parça sıkıntısı üzerdi gibi
yamaha bu açıdan nerdeyse tüm markalardan avantajlı:cat:
çok yakışmışsınız birbirinize, allah beraber uzun kilometreler yapmayı nasip etsin:wiinkk:

hayırlı uğurlu olsun. kazasız sürüşler dilerim... :rendeer:

darısı benim başıma :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar