pazer' Alıntı:
Sevgili Mustafa Kemal,bahsettiğiniz servisin kalite düzeyini nasıl anlayacağız?Uluslararası geçerliliğe sahip sertifikaları falan mı var?Açıklarsanız sevinirim.
hemen hemen her sektor icin (gerek imalat, gerek saglik, gerekse hizmet) bir kalite standardi mutlaka var.
simdi ben iso 9bin bilmem kac diyemiyorum ama mutlaka bir standart vardir.
boyle bir sertifika aldilarsa zaten bunu bas bas duyurur bir reklam kampanyasi olarak kulanırlar.etrafa asarlar...
ben sahsen boyle bir sey goremesemde (boyle birseye bakmadan once de) atolye ye bir bakarim, benim icin kalitenin bazi isaretleri vardir. atolye hakkında ki ilk izlenimlerim cok onemlidir.
-yerlerin temizliginden tutun da ustalarin/kalfa ve cırakların tulumlarina (tulummu giymisler yoksa her biri eski pusku ne bulduysa giymis mi),
-aletler bir kutunun icinde mi atili yoksa sistemli bir sekilde dizilmis mi,
-teknolojiyi takip ettiklerinin bir gostergesi olan yuksek donanımlı aletler var mi?
-alet edevatlar kullanılmasi gerektigi yerde kullanılıyor mu ( mesela adam tork anahtari kullanıyor mu)
-motorlara nasil mudahale ediyorlar(motoru servis yapilacak sehbaya cekisi bile benim icin onemli. motora deger vermeli ona kendi maliymis gibi bakmali.)
-bilincli bilincsiz herkes motora bakiyor mu (bazi durumlarda kalfa veya cırak sadece izlemeli, sadece usta mudahale etmeli)
-motoru teslim alirken ve teslim ederken "tüketici haklari acısından bizim yararimiza olan" ne gibi bir prosedur uyguluyorlar. servis prosedurleri neler?
-yaklasimlari/ilgileri hangi dogrultuda? müsteri odaklimi/para odaklimi
vb...
burda daha fazla devam edip topic disina cikmak istemiyorum. hafta ici ozelden yazarim daha detayli.
bu arada yukarda yazdiklarim benim, sahsen, kendimin, bizzat dusuncelerimdir. :queen: gorus ayriliklari olabilir. kendimizi/birbirimizi uzmeyelim, yukarda yazilanlari tartisma konusun yapmayalim.:rendeer: