Evet hakikaten karar vermesi oldukça güç bir an kendimi hakikaten kaptırdım ve cebime parayı koydum enduro alıcam ve karşımda bu ikisi var gibi hayal ettim ve ekrana bakıyorum yarım saattir......
Görüntüleri açısından ikisi de kalite ve teknoloji olarak kendini gösteriyo, sağlamlık ve güvenlik olarak aynı şekilde...... marka olarak olaya bakarsak biri BMW diğeri HONDA her ikisi de kendini kanıtlamış markalar japon ve alman teknolojisi BMW nin sağlamlığına şüphe yok BMW nin tek silindir olmasından dolayı titreşim yapacağı konusuna katılmıyorum ki... F650 yeni bir motor değil kendini sürekli yenileyen bir model ve üstelik BMW gibi bir marka kilometrelerce test edip çeşitli aşamalardan geçirmeden bir malı piyasaya sürmez araba ve motor sektöründe önemli bir pazar payına sahip ciddi bir markadan bahsediyoruz kullanmadım ama kullanan arkadaşlarda titreşim olmadığını söylüyolar tek silindir motor titreşim yapar yapan modeller de var ama bahsettiğimiz F650 :cat:
gelelim Hondaya hondanın çizgisi transalp in yapısı ve donanımı daha bir şehir gezgini görüntüsünde F650 daha bir saf kan enduro gibi gözüküyo transalp ise enduro ama şehir içi ve asfalt kullanımında sanki daha bir seri ve güçlü kalıyor F650 yanında görüntü olarakta...... hondanın ön fren disklerinin çift disk oluşu benim dikkatimi çekti ayrıca yakıt tüketimini kıyaslamak isterdim ama f650 nin verileri var fakat hondanınkini göremedim
sonuç olarak hep söylerim bir motordan ne beklediğine bağlıdır karar vermek için en önemli etken budur bence
ben bir motordan sağlamlık güç sürat güvenlik ve görüntü açısından gösterişli olmasını beklerim açıkçası yakıt yönünü çok fazla takmam bile motor işi zevk işidir bir yerde bir endurocu olmadığım için aslında çok fazla sağlıklı bir seçim de yapamaya bilirim bu iki model arasında ama...........
illa bir enduroysa F650 diyorum çünkü o saf kan bir enduro sağlamlık güç dizayn her anlamda ama honda transalp değilde cbr600 yada cb600F olsaydı hiç şansı yoktu F650 nin

barış kardeşim F650 :cat: