Xenon far--- motor ???

şu 139YTL'lik xenon'un linkini buraya koysanız da herkes faydalansa hoş olmaz mı?

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
motosiklet için 8000k çok sakıncalı diye düşünüyorum direk 6000k alın kafanız rahat olsun. 8000k da gorus mesafesı azalıp karsıdan gelen araçlara retina yırtılması yaratabılırsınız :p linki vermedim reklam olmasın diye ama olsun :D bidaha yazalımm parcatreni.com 139 ytl bence kaçırmadan depolayın 1 sene garantisi var bukadar mantıklı bır secım olamaz :mrgreen:

sanırım sen kelvini ışık gücü ile karıştırdın kelvin yükselince sadece ışığın rengi renk ısısı değişiyor yani 6000k tam beyaz 8000- 10000 -12000 gittikçe mavi ve mor oluyor benim motordaki 6000k xenon 8000k dana daha fazla beyaz verdiği iin daha güçlü gibide duruyor diyebilirim

6000k dan herkez memnun anlasılan, peki bunu internet dışında nerde bulabilirim ??? mesela phillips inkiler coğu honda servisinde var(stand olarak)
bunları da öyle bulabilir miyim yoksa biyerden alıp mı taktıracağım ?

bu arada dun bir honda bayi ile konustum(adını vermemeyim reklam olmasın :D ) xenon yerine direk beyaz far takın diyorlar beyin in değişmesi sorunlar yaratabiliyormuş sorun yaşayanlar oldu mu acaba ?

bu arada dun bir honda bayi ile konustum(adını vermemeyim reklam olmasın :D ) xenon yerine direk beyaz far takın diyorlar beyin in değişmesi sorunlar yaratabiliyormuş sorun yaşayanlar oldu mu acaba ?

beyaz far ne demek? yani beyaz renk ışık veren ampul diye bişey var mı

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200

o honda bayii kesin xenon nun ne olduğunu bilmiyo beyaz halogen ampul takacaksan sakın takma önünü göremezsin sadece seni görürler

h4 olarak tanımladı beyaz ışık veren far/ xenon kadar iyi performans alabilirmişim hem beyin de takılmıyorumuş onun için. Bu arada sorduğum hondacı 30 yıllık motorcu yanlış bilgi verme ihtimali yok denecek kadar az.

bu arada hepinize teşekkürler bugun lambamı aldım. İnş. yarın değiştireceğim

Son düzenleme:
xeono meselesi baya karmaşık bir mesele olsa gerek çünkü Gaziantepde hangi motorsiklet parçası satan yere gitseniz size bir set çıkarıyor. (uzun kısa olarak) Paket içeriği bir adet far motoru bir adet balans bir adet ampul kabloları motorsikletler göre üç ayrı yuva kabloları sigortası kablo baglantı kelepçesi dahil 50 tl alıyor. Daha dün kendim bagladım motoruma güzel bir ışık veriyor. Yani kutulu mutulu olmasa zenon diye veriyorlar diyecegim ama kutusu alangiri herşeyi var üstelik kutu üzerinde TÜV yani muayane uygunluk etiketi dahi var...........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar