XENON Bağlama yardım !!

selamun aleykum bu xenonu motoruma nasıl baglayabilrm görunum olarak güzel olacak umuyorum ama gece görusu yönünden +ları veya- leri hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim (MOTORUM MARKASI MONDİAL 100 MFH)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

elektirikçide 10 tl ye yaparlar hiç uğraşma neden motorun elektrik aksamına zarar verirsin

bağlatırken lamba anahtarına giden kabloya röle attır. biraz kaliteli röle olsun. ha bu arada akün de 5.5 amperden yüksek olsun. xenon açılıp normal ışığını verene kadar 10-20 sn yani yüksek akım çekiyor. zaten yükselticiye bakarsan ınorm=3.2 a yazıyor. xernon gazı ısınana kadar 5 amperden fazla çekiyor bu 10-20 sn kadar. 1 saat ile 20 saniye arasında çok fark var ama lambayı gece gündüz kullanıyorsan akün biraz yüksek olursa iyi olur.

bağlatırken lamba anahtarına giden kabloya röle attır. biraz kaliteli röle olsun. ha bu arada akün de 5.5 amperden yüksek olsun. xenon açılıp normal ışığını verene kadar 10-20 sn yani yüksek akım çekiyor. zaten yükselticiye bakarsan ınorm=3.2 a yazıyor. xernon gazı ısınana kadar 5 amperden fazla çekiyor bu 10-20 sn kadar. 1 saat ile 20 saniye arasında çok fark var ama lambayı gece gündüz kullanıyorsan akün biraz yüksek olursa iyi olur.

bi elektirikciye ayarlatırım bide bunun uzunu sarı kısası beyaz beyaz olan ambul yani kısa patlak bunun ampulunu nerden temin edebilrm ve fiyatı hakkında da bilgi verirseniz sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar