virajlara nasıl girilir :)

kontra tekniğinden çekinenler ve acemi usulü viraj dönenler için buldum. http://www.youtube.com/watch?v=B8IdTq3_3WI&feature=related bu linke giremezseniz www.vtunnel.com adresine girip oradaki gmail yazan yeri tamamen silip bu linki yapıştırın izleyin.
izlerken ingilizce bilmenize gerek bile yok. sadece birkaç yerde önemli şeyler söylüyor (18 20 km/s hızdan sonra kontra kullanılabilir gibi). önemli olan görüntü. kontra konusunda şunu söyleyeyim o kadar basit ve tatlı gösteriyor ki mutlaka kendinize güveniniz yerine gelecek. mesela bir ara adam sol elini bırakıp sağ elinin parmak uçlarıyla sağ elciği iterek sağa yatırıp dönüyordu. izlerken bu muydu diyeceksiniz:)

kafasından okadar çok teknik uyduran varki bakınca şaşırıyorum en dogru teknik virajlara girmeden hızı olabildiğince azaltmak ve motordan uzaklaşmamak kafanın ön cam ile orantılı olması biz ne yarışcıyız nede endurocu!!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gözlerini kapama da ne yaparsan yap :)

Arkadaşlar elimde Sport Riding Techniques adında bir e-book mevcut. Paylaşmam yasal mı bilemiyorum ama =) Copyright hikayesi.. İngilizcesi iyi seviyede olan arkadaşlar çok faydasını görebilirler. PM atabilir isteyenler

GKN

viraya yaklaşında yavaşlarsın gidonu çevirir dönersin :p

Ben Türkiyenin yollarında yatmam sabah gittiğim düzgün yolu akşam kazılmış şekilde bulduğum için yatmamaya özen gösteriyorum.Sabah gittik güzel benim motora göre güzel yattık akşam gelirken bir daha yatayım dedim virajın oratsında su borusu çalısması yapmışlar üstünü kumla örtmüşler az daha gidiyoduk açıkçası:pr:

her motorun kendine güre virajı var ve virajdan viraja fark var dikatlı gir .güvene miyorsan eğitim al
:wiinkk:

Dostum motosikletinin sınırlarını bilmelisin ve bu zamanla mutlaka olacak,bu şekilde devam edemez,virajlardan korkma, motoru yatır ve son sınırına kadar zorla ama düşmeden önce yatırmayı bırak.insan bu şekilde tanıyabiliyo motorunu. nerede nekadar yatar motorun,bunu kestirebilmen lazım. ıslak zemin kuru zemin,yumuşak zemin olsun motorunun yapabileceklerini bilmelisin.En fazla bir kez düşersin virajlarda ama sonrasında harika dönüşler korkuya son.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar