Virajı dönerken karşılaşmak istemedikleriniz

Görmediğim viraja yavaş girer motoru da yatırmamaya dikkat ederim neme lazım işin sonunda çanağı kırmak var:salut:.

İlk aklıma gelenler bunlar sizlerinde çok taktığı viraj düşünceleri vardır sanırım.
Bunlar her viraja girişimde nedense aklıma gelir ve viraja daha temkinli girmeme neden olur.

Öyle işde :cherry:

Van+587.jpg

Hatta böyle birşeye bile rastlarsanız şaşırmayın :queen:
Ee neyle karşılaşacagımız belli değil:queen:

Aslında virajı denerkene karşılaştığımız birçokşey daha var ama ben bunları yazmak istemedim. Çıplak delikanlı ve petşişeler onları temsilendir :cherry:

GKN

benim şeridime sollama amaçlı bi kamyon tır ve türevi bi araç çıkmış olmasında
ajdar a bile razıyım:mrgreen:

babam cıkmasın abiii :)))
donemessin oLm sen girme bu viraja bak kime diyorum yatmaa SAvaşşşşşş
peki babacığım :)

görmek istemediklerimi yazmaya kalkışırsam zaman yetmez
görmek istediğim savrulacağım yerin güzel bir yeşillik olması yumuşak iniş meselesi malum

Bırakın virajda karşıma çıkmasını ,en uyuz olduğum ve beni tedirgin eden şey,yolun kenarında bi köpek hayvanının karşıdan karşıya geçsemmi geçmesemmi kararının verdiği kararsızlığın bana yansıttığı tedirginlik duygusuu,artık köpeklerin psikolojisini çözdümm,yolun ortasına kadar yürüyolar,2 ara gazı verirsem geri dönüyolar bi kere verirsem geçiyolar,3 kere verirsemm olduğu yerde durup gözlerini kapatıyolarr:queen:

mesajımı tekrardan okudumda,bu verirsemler hiç hoş durmamışş:queen:

Bırakın virajda karşıma çıkmasını ,en uyuz olduğum ve beni tedirgin eden şey,yolun kenarında bi köpek hayvanının karşıdan karşıya geçsemmi geçmesemmi kararının verdiği kararsızlığın bana yansıttığı tedirginlik duygusuu,artık köpeklerin psikolojisini çözdümm,yolun ortasına kadar yürüyolar,2 ara gazı verirsem geri dönüyolar bi kere verirsem geçiyolar,3 kere verirsemm olduğu yerde durup gözlerini kapatıyolarr:queen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:hocam aşmışsın olayı peki scooter kullanıcıları nasıl aragaz çeker

virajın kör noktasında ve en sol şeritte yürüyüş hızında seyreden bi araç ki bunlar genelde bayan sürücüler oluyo tıpkı dün akşamki saygı değer hanımefendi gibi :pr: tek korkum onlar diğerlerini az da olsa savuşturabilirim gibi geliyo:silent:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:hocam aşmışsın olayı peki scooter kullanıcıları nasıl aragaz çeker

GEreken malzemeler:

Bir adet 70'lik soba borusu ( yoşi gibi ses verir ):queen:
Motor bloğuna ek atmak için 3 adet daha silindir:cherry:
Bir adet bunları düzenli bi şekilde yerleştirecek mayyak usta:cherry:
Bir adette o düzeneğin üzerine oturup gidecek mayyak motorcu:queen:

AFİYET OLSUN:p

Fantazi adamıyım diyosun yani :p

İnsan çıkmasın da ne çıkarsa çıksın. Mal gibi donup kalıyorlar ya da gittikleri istikamete devam ediyorlar. En ufak bir refleks yok.
işte tartışılmayacak derecede doğru bir söz zira hepimiz yaya giderken bile karşılaşmışızdır onlarla hehe karşına çıkar sağ yaparsın o da yapar sol yaparsın ki o da senin kadar hızlıdır tek seçenek var durup beklemek:queen::queen:

ahahaah ne bu ya bittim sen bizi güldürdün ya usta allah da seni güldürsün:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kaldırımın kenarında bekleyen ve yola fırlama potansiyeli yüksek olan çocuklar korkutuyor beni :pale:

Benim arkadaş Kepez köy yolunda viraja girerken öküz bir köy minibüsü virajı açıktan almakla meşgulmüş..
Sonuç;
Ağaca bindirmiş ve pert olmuş bir adet motor..
Sol omuz bağları kopmuş, omuz kemikleri dağılmış bir kol..
Bir ameliyat, 7 gün hastahane..
3 ay fizik tedavi..

Minibüs ne oldu diye durmadan gazlayıp kaçmış.. :pr:

Arkadaş şimdi virajlara girmeden önce motoru parkedip yürüyerek boşmu diye bakıp öyle giriyor... :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Van+587.jpg
[/QUOTE]

Ben bunu virajda görürsem vallaha motosikletten vaz geçerim, ne o yahu donu ve petleri hele bakışı bambaşka egzotic hawai adalarından fırlama fake velet. Ayrıca o pet kapaklarında hediye var bana bakacağına git bakkaldan buz gibi kola ziro getir bana :p

güzel konu ,en güzeli viraja ani bir durum söz konusu oldugunda durabilecek hızla girmek,gideceginiz yere mutlaka daha hızlı gitmenizi sağlayacaktır.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Benim arkadaş Kepez köy yolunda viraja girerken öküz bir köy minibüsü virajı açıktan almakla meşgulmüş..
Sonuç;
Ağaca bindirmiş ve pert olmuş bir adet motor..
Sol omuz bağları kopmuş, omuz kemikleri dağılmış bir kol..
Bir ameliyat, 7 gün hastahane..
3 ay fizik tedavi..

Minibüs ne oldu diye durmadan gazlayıp kaçmış.. :pr:

Arkadaş şimdi virajlara girmeden önce motoru parkedip yürüyerek boşmu diye bakıp öyle giriyor... :p

Allah o minibüsçünün cezasını versin!! Noluyosa minibüs, otobüs, kamyon ve taksici (sözüm meclisten dışarı, hepsi böyle değil tabiki) tayfasından oluyo zaten. :pr: Bi de onların vurdumduymaz tavırları yok mu!! Deli ediyo beni. Onlarla aynı oksijeni soluduğuma hayret ediyorum. Fotosentez yapmaları gerekirken oksijen tüketiyolar. :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar