Bırakın virajda karşıma çıkmasını ,en uyuz olduğum ve beni tedirgin eden şey,yolun kenarında bi köpek hayvanının karşıdan karşıya geçsemmi geçmesemmi kararının verdiği kararsızlığın bana yansıttığı tedirginlik duygusuu,artık köpeklerin psikolojisini çözdümm,yolun ortasına kadar yürüyolar,2 ara gazı verirsem geri dönüyolar bi kere verirsem geçiyolar,3 kere verirsemm olduğu yerde durup gözlerini kapatıyolarr:queen:
mesajımı tekrardan okudumda,bu verirsemler hiç hoş durmamışş:queen:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:hocam aşmışsın olayı peki scooter kullanıcıları nasıl aragaz çeker
Bırakın virajda karşıma çıkmasını ,en uyuz olduğum ve beni tedirgin eden şey,yolun kenarında bi köpek hayvanının karşıdan karşıya geçsemmi geçmesemmi kararının verdiği kararsızlığın bana yansıttığı tedirginlik duygusuu,artık köpeklerin psikolojisini çözdümm,yolun ortasına kadar yürüyolar,2 ara gazı verirsem geri dönüyolar bi kere verirsem geçiyolar,3 kere verirsemm olduğu yerde durup gözlerini kapatıyolarr:queen:
işte tartışılmayacak derecede doğru bir söz zira hepimiz yaya giderken bile karşılaşmışızdır onlarla hehe karşına çıkar sağ yaparsın o da yapar sol yaparsın ki o da senin kadar hızlıdır tek seçenek var durup beklemek:queen::queen:İnsan çıkmasın da ne çıkarsa çıksın. Mal gibi donup kalıyorlar ya da gittikleri istikamete devam ediyorlar. En ufak bir refleks yok.
Benim arkadaş Kepez köy yolunda viraja girerken öküz bir köy minibüsü virajı açıktan almakla meşgulmüş..
Sonuç;
Ağaca bindirmiş ve pert olmuş bir adet motor..
Sol omuz bağları kopmuş, omuz kemikleri dağılmış bir kol..
Bir ameliyat, 7 gün hastahane..
3 ay fizik tedavi..
Minibüs ne oldu diye durmadan gazlayıp kaçmış..r:
Arkadaş şimdi virajlara girmeden önce motoru parkedip yürüyerek boşmu diye bakıp öyle giriyor...![]()