Virajı dönerken karşılaşmak istemedikleriniz

Daha hiç motorla şehirdışına çıkmadım yazdıklarınız korkuttu beni:pale:
Şehiriçinde de köpeklerle karşılaştım mı kötü oluyor.Zaten fobim var bide motor üstünde olunca adrenalinden ölücek gibi oluyorum:salut:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Göremediğiniz viraja girmeyin, girin tabide gökten buzdolabı düşse bile emniyetli bir şekilde durabilecek hızda girin.

Gördüğünüz (zemini çıkışını sağını-solunu) virajlarda da motosikletin nimetlerinden yararlanın :cat:

Ben Bolu'da arabayla 20 km süratle bir ineğe çarptım.. Arabada far sinyal kalmadı..

İnek kalktı gitti ne oldu abi bile demedi.. inek işte.. :queen:

İnekle karşılaşmanızı hiç tavsiye etmem.. duvara çarpmış gibi oluyorsunuz..:pr:

Mini etekli oto stop çeken sarışın, beyaz tenli, büyük dudaklı bir bayan. motoru devirmem için sağdece bu şık yeterli :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mini etekli oto stop çeken sarışın, beyaz tenli, büyük dudaklı bir bayan. motoru devirmem için sağdece bu şık yeterli :)

Yani diyorsun ki: beni toz muş çakıl taşıymış inek miş keçiymiş denizde duran petli veletmiş hikaye, virajlar benden sorulur yeter ki otostop çeken hatun çıkmasın karşıma ölemi? :p

Sonunu göremediğim her virajı maksimum 40'la, sonunu görebildiklerimi 45'le döndüğüm için karşıma ne çıkarsa eyvallah diyorum :p Kamyonlar falan sollamaya kalkıyorlar ara sıra :mrgreen: Bayan şöförden beterim :mrgreen:

benım karsıma sadece cakıl mıcır vs cıkmasın yeter bıde yerler ıslak olmasın

Demin eve dönerken yaklaşık 70 km hız ile çok hafif bir viraja girdim tam yarısındayım virajım 5-6 tane köpek köpeğin arasıan girdik frene dokunamadan köğein birsine vurdum yaklaşık 10 metre sürüklendik yerde ve kafası üstü düştüm birek kask olmasına ramen kaşımın arası fena halde soyuldu kask yakşalık 4-5 cm yamuldu markası maex japonyadan gelme ve artçımdada çin kaskı vardı onunkisi param parça oldu başka bişey olmadı benim sadece 2 dizim sıyrıldı sağ avucum sıyrıldı göbeğim baya bi yara oldu ğer o kasklar olmasaydı allah rahmet eylesin :( kask takmayanların dikkatine bende kaza yapana kadar kaskı bi kutu olarak görürdüm ama hayat kurtarınca işler değişti illa kaza yapınca anlamayın kaskın kıymetini öldükten sonra kıymeti yok kazasız sürüşler :(:(

Her an herşey karşımıza çıkabiliyor

Arkadaşımıza buyuk geçmiş olsun

Sonunu göremediğim her virajı maksimum 40'la, sonunu görebildiklerimi 45'le döndüğüm için karşıma ne çıkarsa eyvallah diyorum :p Kamyonlar falan sollamaya kalkıyorlar ara sıra :mrgreen: Bayan şöförden beterim :mrgreen:
aynen bende vallayi bakıyorum arkda yanda araba yok yavaş yavaş püfür püfür dönüyorum virajı hızlı donmek beni hiç bi yere vaktinden once götürmez ama ufak bi yanlış beni başka yerlere götürebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar