Vergiler ve protesto

Protestonda haklısın arkadaşım ama hükümet politikası böyle ve değişmez de bu politika.Çünkü müthiş bir gelir elde ediliyor.

^hükümet^ politikalarını değiştirmek bizim elimizde. başka bi ülkede yaşayan insanların değil...neyse zaten bişey değiştirebilecek bilinçten çok uzağız. bunu kaç defa test ettiğimi dahi bilmiyorum.

HEEEEEEEYYY..!:cyclopsan

moderatörlerimiz bir örnek mail hazırlayıp sunsalar? onlar bizlere önayak olsa olmaz mı?:silent: bir de daha önce de belirtmiştim, bu topic in güncel kalmasını
sağlasalar?

bir de şunu söylicem, anasayfayı açtığımızda sol tarafta "dost siteler" in listesi var. onlarla da irtibata geçip gücümüzü artıramaz mıyız?:cat:

yılmayın arkadaşlar biraz sıkın dişinizi, umarım amacımıza ulaşabiliriz... kim tutar bizi..!:cat: :cat: :cat:

hehe arkadaşlar nasrettin hocanın fil hikayesiini biliosunuzdur kesin....:cherry: benim ineceğinden yana umudum yok açıkçası:pr: ama bunu 3-5 motorcu kardeş birleşipte yapsınlar nie yapmıolar die dövünmenin alemi yok.
siyasete hiç girmeyelim bence ödenen vergilerin nereye gittiği kimlerin yonttuğu belli . eskiden gizli saklı oluodu şimdi alelade belli . neyse bizim asıl meselemiz motor alamıoyoruz........:pr: :pale: :pale:

yukarda dikkatinizi çektimi bilmiorum orda da yazdım yine yazıorum bize o OTV indirimini yaptıracak olan ithalatçılar büyük firmalar .bastırsınlar yukarı bir denesinler en azından .
bizim içinde bir fikir size 0 motor ALMAYIN 1 sene 2 sene eskiyle gezin bizde oda yok . ben kara kara düşünüorum hesaplıorum atla deve diil ayda 350 400 milyon taksitle veriolar alabilirim ama resmen kaz gibi yolunuoruz . elin gavuru dicem kusura bakmayın kız gibi makinelere bedavaya binerken biz 3 kuruşun hesabınnı yapıoruz .:pr: bu arada asgari ücret 400 dü sanırım . :salut:

biras uzattım galiba ama çok doluyum çooook

olayın mantığı şu çok basit ama organize olmamız gerekli .
kimse 1-2 yıl boyunca 0 makine almasın
haliyle ithalatçının getirdikleri elinde kalacak
elinde kallınca nolcak karsız elinden çıkartmaya çalışcak fiyat düşecek
onu da beceremezse gidecekler diyeceklerki büyüklerimize aman abi canım abi satamıoz bi motor kaldı elimizde sen indir şu vergileri dicekler . dinledilermi dönecekler fabrikalarına onlaar da devlet büyüklerine sonra abiler konuşcak kendi aralarında ..... yani asıl mantık bu ama kim yapar kim yapamaz bilmiorum . belki sölediğim bir kötü bir teori ama doğrusu budur bence ...

dayanamadım yine uzattım çok özür dilerim sizden ii akşamlar....:rendeer:

bende karşıyım ne yapmak gerekiyosa yapalım mesela ne kadar motorsikletçi varsa toplanıp ankaraya gidelim konvoy halinde cumhuriyet mitingi gibi vergiler azalsın diye motora öle binilmez böle binilir diye pankart asalım

ewren24 dostum katılyorum hadi millet varmısınız bişeyler yapalım.
"oturduğu yerden üretim yapan tek canlı tavuktur"

mevzuuu yine arka sayfalara düşmüş zor buldum valla

ama kimse ilgilenmiyor demmek ki herkez halinden memnun :pr:

hep diyoruz ya burası TÜRKİYE doğru valla :salut:

arkadaşlar bu arada ...^^maliye bakanlığının yada maliye bakanın mail adresini bulabilen^^ varsa beri gelsin.maliye.gov.tr ye girdim..mail atacak bir tane kanal yok...bakanın yada müsteşarının nereli,kaç çocuklu gibi bi çok gereksiz bilgi varken bir tane mail adresi yok...

arkadaşlar bu arada ...^^maliye bakanlığının yada maliye bakanın mail adresini bulabilen^^ varsa beri gelsin.maliye.gov.tr ye girdim..mail atacak bir tane kanal yok...bakanın yada müsteşarının nereli,kaç çocuklu gibi bi çok gereksiz bilgi varken bir tane mail adresi yok...

İkamet ettiği adresin cami imamına mektup bırakın o bakana iletir :pr:

Konuya +1

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar