- Konu Yazar
sevgili arkadaşlar...burda hepimizin kafasında şu yada bu motosiklet var.ama büyük çoğunluğumuz yalanıp duruyo
... ..yada imkanlarını çok zorlamak zorunda kalıyo..çünkü ALAMIYORUZ. geçen yıl fuar zamanı o kadar çok vergi koydular ki...ben kendi adıma dona kaldım...OHAA dedim...katma değer oluşturamayan yeni kaynaklar bulamayan hükümetlerimiz.benzinden, telefondan ,arabadan, motordan yani vatandaşını burnundan yakaladığı noktadan kanırtabildiği kadar vergi alıyo..
burda motorlarlarla ilgili fikir alış verişinde bulunuyoruz.gayet güzel bir ortam...benim bir teklifim olucak.madem burda bu kadar kişiyiz...gelin maillerle bu kadar vergiyi protesto edelim... tepki gösterelim...sadece oy vermekle ülke yönetimin de olunmaz...diye düşünüyorum...
bu tür konuları daha iyi bilen bir arkadaşımız bize örnek bir mail oluştursun .biz de bu iletiyi gerekli yerlere gönderelim.potansiyelimizi değerelendirelim...
konuya ilgi göstereceğinizi umuyorum !!!
herkese güvenli sürüşler ve iyi çalışmalar
EKLEME: Arkadaşlar okuyup gitmeyin...bir nokta koyun...bu konuya destek olun ... ÖZGÜRLÜĞÜNÜZÜ VERGİLERLE SINIRLAMAYIN
burda motorlarlarla ilgili fikir alış verişinde bulunuyoruz.gayet güzel bir ortam...benim bir teklifim olucak.madem burda bu kadar kişiyiz...gelin maillerle bu kadar vergiyi protesto edelim... tepki gösterelim...sadece oy vermekle ülke yönetimin de olunmaz...diye düşünüyorum...
bu tür konuları daha iyi bilen bir arkadaşımız bize örnek bir mail oluştursun .biz de bu iletiyi gerekli yerlere gönderelim.potansiyelimizi değerelendirelim...
konuya ilgi göstereceğinizi umuyorum !!!
herkese güvenli sürüşler ve iyi çalışmalar
EKLEME: Arkadaşlar okuyup gitmeyin...bir nokta koyun...bu konuya destek olun ... ÖZGÜRLÜĞÜNÜZÜ VERGİLERLE SINIRLAMAYIN
Son düzenleme: