hehe arkadaşlar nasrettin hocanın fil hikayesiini biliosunuzdur kesin....:cherry: benim ineceğinden yana umudum yok açıkçası

r: ama bunu 3-5 motorcu kardeş birleşipte yapsınlar nie yapmıolar die dövünmenin alemi yok.
siyasete hiç girmeyelim bence ödenen vergilerin nereye gittiği kimlerin yonttuğu belli . eskiden gizli saklı oluodu şimdi alelade belli . neyse bizim asıl meselemiz motor alamıoyoruz........

r:

ale:

ale:
yukarda dikkatinizi çektimi bilmiorum orda da yazdım yine yazıorum bize o OTV indirimini yaptıracak olan ithalatçılar büyük firmalar .bastırsınlar yukarı bir denesinler en azından .
bizim içinde bir fikir size 0 motor ALMAYIN 1 sene 2 sene eskiyle gezin bizde oda yok . ben kara kara düşünüorum hesaplıorum atla deve diil ayda 350 400 milyon taksitle veriolar alabilirim ama resmen kaz gibi yolunuoruz . elin gavuru dicem kusura bakmayın kız gibi makinelere bedavaya binerken biz 3 kuruşun hesabınnı yapıoruz .

r: bu arada asgari ücret 400 dü sanırım . :salut:
biras uzattım galiba ama çok doluyum çooook
olayın mantığı şu çok basit ama organize olmamız gerekli .
kimse 1-2 yıl boyunca 0 makine almasın
haliyle ithalatçının getirdikleri elinde kalacak
elinde kallınca nolcak karsız elinden çıkartmaya çalışcak fiyat düşecek
onu da beceremezse gidecekler diyeceklerki büyüklerimize aman abi canım abi satamıoz bi motor kaldı elimizde sen indir şu vergileri dicekler . dinledilermi dönecekler fabrikalarına onlaar da devlet büyüklerine sonra abiler konuşcak kendi aralarında ..... yani asıl mantık bu ama kim yapar kim yapamaz bilmiorum . belki sölediğim bir kötü bir teori ama doğrusu budur bence ...
dayanamadım yine uzattım çok özür dilerim sizden ii akşamlar....:rendeer: