Veee yeni motorum :) 151 rs 2006 siyah-gri

hayırlı olsun kardeşim bende bu aleti 3 seneye yakın kullanıyorum aldığıma pişmanım ama 3 senedir iyi kötü işimi göryo :) sana tavsiyem yağını eksik etme en sevmediği şeydir anında küser sana

asm

Hadi hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.

Çok dikkat et aman (ehliyetten önce bazı bilgisel donanıma sahip ol;ki acı tecrübeler edinmeyesin)

Bu motor artık tarih oldu , 1 ay olmuştur belki çalınalı , garajdan yürütmüşler ş..sizler. :( bayadır uğramıyorum foruma haber veremedim , kusra bakmayın. Aramadık motoru sağolsun ailem yüzünden , istemiyorlardı zaten motor kullanmamı , iyi olmuş dediler :pale:

Son düzenleme:
geçmiş olsun kardeşim ya bende konuyu başından beri okuyorum dedim tebrik edeyim üzülme kardeşim daha küçüksün nelerini alırsın kendine helebir ehliyetini al :cat:

Motosikleti
Dl650vstorm
üzüldüm be kardeşim:pale:boşver her işte bi hayır vardır.ilerde daha iyisini alırsın inşallah.

Evet abim teşekkürler valla.. İçimde ukte kaldı bu. Ehliyetlendiğimde dylan falan bakıcam , elim para gördüğünde de büyük bişeyler alırım.

Neyse diyelim , her işte bir hayır vardır. Belki çalınmasaydı büyük bir kaza olabilirdi. Bizde kendimizi böyle avutuyoruz işte :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar