Ve Sonunda Motoruma Kavustum (Ninja250r)

abooouw bana kalırsa arkadaşım bi dünya resim çekti heyecandan,şimdi hepsini koymaya çalışıyo:queen: Hayırlı olsun Allah kazadan ve anti,motorcuların gazabından esirgesin.Grenajın asfalt görmesin inş.:wiinkk:

Hayırlı uğurlu olsun....

Allah kaza bela göstermesin... :rendeer:

Keyifli sürüşler diliyorum... Fotolarıda bekliyoruzzzzzz :)

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler. Allak Korusun, nazar değmesin inşallah. Fotoğraf bekliyor site ahalisi... :)

Misafirlerle ilgileniver abi,Bize de soğuk bişiler lütfen:p Şaka maka bu kadar bekledik en az 7 resim isteriz:queen:

Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.Tekerin düz bassın.Korumalarını mutlaka al ve kullan.Motorundan daha önemli olduğunu görüceksin.

hayırlı olsun.. çok merak ettiğim bi motor fotografları bekliyoruz...

hayirli olsu güle güle sorunsuz nice binlerce kmlere... motoru aldigindan tedirgin olmaya başladi bak site ahalisi bence acele at resimler için:queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun ama sen 2 gün daha trafiğe giremiyeceksin çünkü yarın cumartesi pazartesi alırsın plakayı,yani bu haftasonuda gezemiyeceksin demek oluyor bu,neyse almışın ya yeter pazarteside gelir:cat:

allah kaza bela vermesın tekerın duz bassın ıyı gunlerde kullanmak nasıp olsun....

Güle güle kazasız belasız sürüşler, çok güzel motor:) Fotoğrafları bekliyoruz.

hayırlı olsun coroner ,allah kaza bela vermesin.simdi sana ılk yapman gereken seyı soyluyorum evden cıkıyosun bı bujıterı falan gıbı bı yere gıdıyosun bıtane nazar boncugu alıp gıdonun ortasına cakıyosun :D

Berkay'ım..
Kardeşim...
Motorları almak aynı güne nasipmiş..
Hatırlar mısın, seninle konusurduk.
Sen hep bana sen benden daha önce alacaksın diyordun..
AYNI GÜNE KISMETMİŞ BE KARDEŞİM...
Hayırlı olsun.. Allah kaza bela göstermesin.. :rendeer:
Senin motorla benimkinin arasında 8000 YTL bi fark var ama hallederiz onu bi ara.. :p

hocam hayırlı olsun güzel seçim yapmışsınız ilk izlenimlerinizi merak ettim doğrusu motor nekadara maloldu?

Güle güle kullan,kazasız belasız hayırlı sürüşler.
ancak bu motora verdiğin parayla 2.el hayallerinin motorunu alabilirdin bence??

hayırlı olsun bnde o motoru çok merak ediyordum ilk izlenimlerinizi yazarsanız sevinirim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar