- Konu Yazar
wallaa ciddiyim gelişin olmazsa da gel
![]()
bana kalsa altımdaki motorla türkiyeyi dolaşırım ama imkanlar yetmiyo be cako
neyse ben biraz yemek yeyimde gezmeye çikayım.
wallaa ciddiyim gelişin olmazsa da gel
![]()
Hoşgeldin, istanbul'a uğrayınca haber et.
mahşerin 4 lüsü oldu artık onlar...
Kampana Kafa Alp...
Borababayıaldı...
Kıldiken...
Kılıboşsava...![]()
hayallerimden biri ama hiçbir zaman uymadı.ya motosiklet olmadı,motosiklet olmadı para oldu.bazen ikiside oldu başka bişey cıktı.hep bişekilde ertelendı.bu senede olması zor...hoş geldin sefa getirdin Türkiye ' ye :rendeer:
artık gelmişken bir Türkiye turu yapar öle gidersin![]()
Bekleriz,gelirken 2-3 te bira getirin takılırız :cherry::bounce:
Taarruza en kısa zamanda geçeceğizdir.
İmza : 3'lü ittifak![]()
en yakın zamanda hazırlayıp acarım abi,1-2 guzel foto bulayım.senin dediğin model cok saglam.resmen arazı aracı ve arkasında tek pulluk takılıı sekılde tarla sürdü.video cekebileceğim bişeyim yoktu yanımda.keske cekebilseydimSevgili simirnouf arkadaş,
öncelikle hoş geldin vatana.
kullandığın motosiklet URAL yanılmıyorsam. Bu motorların hayranlarındanım.
Bu motoru anlatan bir topik açabilirsen emeğne sağlık diyeyim şimdiden.
Özellikle sepetli ama, şaftlı sepet tekerleğinde çekiş olan tipi:cat::cat:
tekrar hoşgeldin.
saol abi,yine bekleriz buyur gel.serbülent'i daha gormedım ama salihle beraberiz.salıh ufak capta bi kaza gecirdi,3 motor birbirlerine girdiler :queen::queen::queen::queen:.salihte ve arkadaslarında ufal capta cizikler var ama bişeyleri yok başka.bugun kahvede otururken seni konuşmuştuk,başka bi arkadaşa anlatıyoduk motosikletle türkiyeyi dolaşıyo diyeümmet perkitan;724559' Alıntı:hoşgeldin kardeşim,inş geriye mutlu dönersin ve burdaki günlerin sağlıklı ve neşeli geçer salihe ve serbülente selamlar.
BeklerizSöyle Panda abime, alsın beni getirsin yanına
![]()
HOjj geldin beyaaa derler Trakya'da.. 10 yilim gecti Corlu'da kurtulamadim askerligi de Ke$an'da yaptim.. Artik memleketimdeyim. Cakalaz gelicek motoru vericem ona, sende gelirsen bekleriz hocam![]()
Gezmek icin tabiki de.. O Cıbır alcak, sonra pi$man olucak, keske Aprilia yada Gilera alsaydim diyecek![]()
Sen eksiktin.... Aha sende geldin tamam oldu................![]()
kamber ve düğün bağıntısı :bounce::bounce::bounce:.sizin düğününüzü yapmaya geldim :queen::queen::queen:
abi girişin çok etkiledi beni,herkes hoşgeldin faşan yazar,sen direk sen eksiktin yazmışın.burdan cıkarılan anatema ne ?? zamanında alp_tunay'a fazla kitlemişler hala acısı geçmemiş :queen::queen::queen::queen:
not : bak abi alp_fodul yazmadım,bende gelişme var herhalde, ha şimdi farkettimalp_kıbıl'da yazmamışım :cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::bounce:
Şaşırdım.... Demek temiz hava yaramış sana.....
Dikkat edersen bende sana küçük fürek yazmadım.....
Jestine karşılık olarak....:bounce::bounce: