Uzungöl gezim(08.05.2011)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel gezmişsin, tekerine sağlık.

off off, karpostallık harika manzaralar paylaşım için teşekkürler ;)

uff :p müthiş resimler çekmişsin inasanın kalkıp hadi gidelim diyesi geliyor,eline ayağına sağlık kilometreyi takma kafana motosikletin yolda bırakmasın yeter.

Ellerinize ve emeğinize sağlık. Anılarım depreşti. Oraya ilk gittiğim (ve son maalesef) 1997 yılı yazıydı. O yıllarda da Çaykara-Uzungöl arasında yol yapımı vardı. Demekki o bölgede (biraz da Karadenizin meşhur "ÇOŞAN DERE" leri nedeniyle) yol yapımı hiç bitmeyecek. Dolayısıyla çamur da hep var olacak. Bir de o yıllarda karşıdan geldiğinde size asla yol vermeyen ot yüklü kamyonlar. Hala varlar mı bilmiyorum. Selamlar.

çok güzel olmuş emeğinize sağlık :cat: bişey sorucam motorunuzun direksiyonun solunda mavi bişi var led lamba mıdır acaba o ?

Naci63, teşekkürler. herhalde o yolu bilerek tamamlamıyolar. bir kasıt var sanki.ama resmen berbat bi yol. ben o dediğiniz kamyonlara hiç dek gelmedim. belkide mevsimi gelmemişti daha.saygılar

Hakan 10,teşekkürler. evet o mavi şey, led lamba. ama kafa feneri o normalde:)ne olur ne olmaz diye takıyorum. bir de gece açınca onu biraz etkisi oluyor aydınlatmada.:cat:

Uzungöl içimde herzaman bir uhte oldu ama çok uzak. Inşallah cc yi büyütürsek yine de içimde. Paylaşım için teşekkürler.

teşekkür ederim. umarım herkes eninde sonunda güzel bir Karadeniz turu gerçekleştirir. pişman olmazsınız. (kötü hava şartları ve yağmur planlarınızı bozabilir yalnız)

demek ki neymiş arkadaşlar, enduro ruhuna sahip olmak için 0 km BMW 1200gs adventure alıp boğazına kadar touratech marka aksesuarlarla doldurmak şart değilmiş. Motosikleti ve doğayı seven herkes yağmur çamur soğuk dinlemeden Ramzey'ine binip amacını gerçekleştirebilirmiş. :cat:

tekerinize sağlık :)

Yusuf Bey , Anladığım kadarıyla öğretmensiniz,yani meslektaşımsınız,itiraf edeyimki bende bir motorcu olarak gezmeyi severim ama yalnız pek sarmadığı için nadiren çıkarım, yakınlarımla olsa idiniz veya olsa idim sizinle keyif veren gezilerinize ortak olmak isterdim, Allahdan dileğim başınazı sizi üzecek bir olay gelemden bu paylaşımve gezilerinize sağlıkla devam etmeniz
vesselam..

Resimleriniz de geziniz de çok güzel olmuş emeğinize tekerinize sağlık.

yapılan setlerden nefret ettim açıkçası 2 sene önce gittiğimde...ben doğal kalmalı derdim...iyi geziyorsunuz...Allah kaza bela vermesin...

teşekkür ederim herkese.
mitmuallim, evet meslektaşız. iyi dilekleriniz için sağolun.

memleketgibisi varmıyaw güzel gezi yapmısınız
yazın inşallah of dayım motorumla allah nasıp ederse
:cat:

soru?

Arkadaşlar merhaba.ben diyarbakırda oturuyorum.arabayla gelip oraları gezmeyi düşünüyorum.acaba 21 plakayla gelirsem tekrar geri dönebilir miyim?malum diyarbakır lılar pek sevilmiyor oralarda..şimdiden teşekkür ediyorum..

Yanlış bilgi bence...dil,din,ırk ayrımı yapmak karadeniz halkına yakışır bir tutum değildir.bunu gittiğin zaman anca görebilirsin ,anlatıldığı gibi değildir arkadaşım güven bana
Arkadaşlar merhaba.ben diyarbakırda oturuyorum.arabayla gelip oraları gezmeyi düşünüyorum.acaba 21 plakayla gelirsem tekrar geri dönebilir miyim?malum diyarbakır lılar pek sevilmiyor oralarda..şimdiden teşekkür ediyorum..

fusuy arkadaşımız birden kayboldu devamlı gezi başlıkları açardı nerden gözükmüyor..bilen varmı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar