Uzungöl gezim(08.05.2011)

Kocaeli İl Temsilcisi
hocam senin motürü nerde olsa tanırım :) ahay allah razı olsun yahuuu içimiz gönlümüz açıldı, valla çok şanslı insansın karadeniz gibi bir coğrafyada yaşıyorsun tekerin dert görmesin , allah iniş takımlarına zeval vermesin...

her zaman gitmeyi görmeyi çok istediğim yerlerdir sizin oralar nasip kısmet inşallah... bi gün fırsat, zaman, para 3 lüsünü bir araya bi getirebilsem aynen sizin memleketteyimde nasip inşallah... sağol varol...:rendeer:

Sevgili arkadaşım güzel bir gezi yapmışsın . Fotoğraflarıda kadraj olarak güzel düşünmüşsünüz ama bazı fotoğraflarda ışık ayarını yapamamışsınız aslında çok basit birdahaki serüvenlerinizde daha iyi fotoğraflarınızı görmek dileğiyle her şey gönlünüzce olsun

Arkadaşım resimlerin harika ya, memleketimi çok özlemişim :salut: bu yaz inşAllah gitmeyi planlıyorum .

mesajları yeni gördüm. teşekkürler ilginize.askerlik süresince hemen hemen hiç takip edemedim forumu. gezilerden uzak kaldım. şimdiden biryerlere gitmek için can atıyorum.
Motokurt abi, fotoğraflardaki ışık sorunu çekimleri acele ve dikkatsiz çekmemden olabilir.bir de hava sisliydi. ışığı iyi ayarlayamadım. bazı fotolara ise HDR uyguladım. belki o sa sorun oluşturmuş olabilir. ilginize sağolun.
herkesi bekleriz Rize'ye.

mesajları yeni gördüm. teşekkürler ilginize.askerlik süresince hemen hemen hiç takip edemedim forumu. gezilerden uzak kaldım. şimdiden biryerlere gitmek için can atıyorum.
Motokurt abi, fotoğraflardaki ışık sorunu çekimleri acele ve dikkatsiz çekmemden olabilir.bir de hava sisliydi. ışığı iyi ayarlayamadım. bazı fotolara ise HDR uyguladım. belki o sa sorun oluşturmuş olabilir. ilginize sağolun.
herkesi bekleriz Rize'ye.
bende diyodum nerde bu adam die devamlı biyere gider konu açardı. demek esker ocağındaymışın..hoş geldin...:mrgreen::rendeer:

tekrar hoş geldin Yusuf, sağ sağlim vatani görevi bitirmişsin hayırlı olsun.
harika fotolar, nefis bir doğa, alışık olduğumuz tek tabanca Yusuf :) her motorcunun hayali olan karadeniz turunu(motorcuların kabe'si) ilerde büyük cc'li bir enduro aldığımda bende tavaf etmek istiyorum. kimbilir bu hayalim olursa belki tanışır bir çay içeriz bile. bol çamurlu geziler dilerim

tekrar hoş geldin Yusuf, sağ sağlim vatani görevi bitirmişsin hayırlı olsun.
harika fotolar, nefis bir doğa, alışık olduğumuz tek tabanca Yusuf :) her motorcunun hayali olan karadeniz turunu(motorcuların kabe'si) ilerde büyük cc'li bir enduro aldığımda bende tavaf etmek istiyorum. kimbilir bu hayalim olursa belki tanışır bir çay içeriz bile. bol çamurlu geziler dilerim

sağolasın.teveccühünüz efem:cat: umarım Karadeniz turunuzu en kısa zamanda gerçekleştirirsiniz. umarım en kısa zamanda çayımızı içersiniz. size de bol çamurlu geziler

---------- Post added at 21:02 ---------- Previous post was at 21:00 ----------

eyy gözünü sevdiğimin türkiyesi..
eline, emeğine vede tekerine sağlık :)

teşekkürler herkese.
evraim o fotoğrafları fujifilm S1500 ile çekmiştim

Arkadaşlar fotoğraflar harikaydı çok teşekkür ederim. Çok keyifle hepsini inceledim. Ellerine sağlık. Yenilerini bekliyoruz.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar