:mrgreen: kanka sagolasın
kekooo

hayırlı olsun diyim burdanda Allah kaza bela vermesin kardeşim güle güle kullan inşallah :cat:
doğru yolu buldun sonunda benide deli ettin ama olsun :cherry::cherry:
ben sölim sana arkadaşım motoru 6500 ytl ye aldık bunun yanı sıra noter ve ruhsat masrafı tutar 300 ytl civarı sanırım hepsi okadarcık işte
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.bizimde önümüzde askerlik var bakalım nasıl dayancaz :salut: askerde 4 teker şoförü olabiliyoruz sadece.keşke askerde yunus jandarmada yapsalar.valla 15 ay değil 30 ay yaparım seve seve :queen:
Asker oldukdan sonra çok öenmli değil, o canım motordan bile sana zevk aldırmazlar, tabe yerine görede değişir, örneğin ben çok rahhattım umarım sende rahatına kavuşursun.
Ybr250 yollarda çok fazla yok bu çok doğru bende tek dük buldum 2.el aradım sitelerde bulamadım, taki mert arkadaşımın yamaha bayisinde adamla muhabbete girişine kadar, yakıt, servis, sağlamlık konusunda sıkıntım olacağını zannetmiyorum. 125 lik gibi kendini kanıtlasın yeter zaten. Motoru kısmetse yarın alacağım, içimde bi sevinç sormayın, sanki baba olacağım:mrgreen: Çok bekledim adım gibi muradıma erdim ereceğim, umarım herkese nasip olur, hayat kısmetten ibaret neye kısmet ettik, ne için biriktirdik ve ne alıyoruz, ama hayat işte, artık maviliklere, gelincik tarlalarına süreceğiz kırmızı demir atımızı, hepinize iyi dilekleriniz için tekrar tekrar tşk ederim canlar.