Uzun bir aradan sonra tekrar motorlandım :)

:mrgreen: kanka sagolasın

Asker oldukdan sonra çok öenmli değil, o canım motordan bile sana zevk aldırmazlar, tabe yerine görede değişir, örneğin ben çok rahhattım umarım sende rahatına kavuşursun.

Ybr250 yollarda çok fazla yok bu çok doğru bende tek dük buldum 2.el aradım sitelerde bulamadım, taki mert arkadaşımın yamaha bayisinde adamla muhabbete girişine kadar, yakıt, servis, sağlamlık konusunda sıkıntım olacağını zannetmiyorum. 125 lik gibi kendini kanıtlasın yeter zaten. Motoru kısmetse yarın alacağım, içimde bi sevinç sormayın, sanki baba olacağım:mrgreen: Çok bekledim adım gibi muradıma erdim ereceğim, umarım herkese nasip olur, hayat kısmetten ibaret neye kısmet ettik, ne için biriktirdik ve ne alıyoruz, ama hayat işte, artık maviliklere, gelincik tarlalarına süreceğiz kırmızı demir atımızı, hepinize iyi dilekleriniz için tekrar tekrar tşk ederim canlar.:)

hocam valla bende sevindim.uzun zamandan beri motor alma isteğindeydin.İyi olmuş ayrıca 250cc hem şehiriçi hemde şehirdışı için uygun bir motor.125-150cc ler şehirdışında biraz zorlanıyor. :) Kimsede olmayan motor sahibi olmak daha güzel olsa gerek.Ayrıcalıklısın yani :p:mrgreen: Bir nevi baba oldun işde :p:mrgreen::queen::bounce::cherry::)
not:yalnız fotoları bekliyoruz :wiinkk::bounce:

tekrar yine.... yeni..... yeniden ....

aramıza hoşgeldiniz,selamlarımızla

hocam valla bende sevindim.uzun zamandan beri motor alma isteğindeydin.İyi olmuş ayrıca 250cc hem şehiriçi hemde şehirdışı için uygun bir motor.125-150cc ler şehirdışında biraz zorlanıyor. :) Kimsede olmayan motor sahibi olmak daha güzel olsa gerek.Ayrıcalıklısın yani :p:mrgreen: Bir nevi baba oldun işde :p:mrgreen::queen::bounce::cherry::)
not:yalnız fotoları bekliyoruz :wiinkk::bounce:
Dostum teşekkür ederim, gerçekten yollarda çok sık rastlanmayan bir motor aldım, hatta dedim ki "yanlışmı yapıyorum acaba" diye ama şimdi içim rahat aynı abisi ybr 125 gibi sorunsuz güçlü kaslı kıvrak yol tutuşu mükemmel, siyahı severdim ama bu kırmızı çok güzel. Hafta sonu resimleri eklerim. LAzer vertigo kask siyah vizorlü, eldiven, yazlık mont revit hepsini aldım. Herhalde birde dizliğim eksik onuda tedarik ederim en kısa zamanda. Yalnız servislerde ybr250 koruma demiri yok, en kısa zamanda bu sıkıntıyı gidermem gerekli.

Dostum teşekkür ederim, gerçekten yollarda çok sık rastlanmayan bir motor aldım, hatta dedim ki "yanlışmı yapıyorum acaba" diye ama şimdi içim rahat aynı abisi ybr 125 gibi sorunsuz güçlü kaslı kıvrak yol tutuşu mükemmel, siyahı severdim ama bu kırmızı çok güzel. Hafta sonu resimleri eklerim. LAzer vertigo kask siyah vizorlü, eldiven, yazlık mont revit hepsini aldım. Herhalde birde dizliğim eksik onuda tedarik ederim en kısa zamanda. Yalnız servislerde ybr250 koruma demiri yok, en kısa zamanda bu sıkıntıyı gidermem gerekli.

Rodaj falan kalmamıştır nasılsa son sürat ve yakıt tüketimi hakkındada bilgilendirirsen bizi sevinirim.Saygılar :):cat::rendeer:

hayırlısı olsun güle güle kullan...

Askere gitmeden önce sattığım ilk motorum YBR125 den sonra 2 sene motorsuz kaldım, askerden geleli 1 sene oldu ve sonunda yeni motoruma kavuşuyorum. Her zamanki gibi ani ve tesadüfü oldu, biranda motor sahibi oldum, kaporayı verdim. Yarın satışıyla beraber teslim alacağım ve o gün kask + mont + dizliğimide alacağım. 2007 kırmızı YBR250 4.000 kmde. Fiziki olarak geldiği gün resimleride eklerim, darısı tüm olmayanların başına.

hayırlısı olsun güle güle kullan

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun... :cat:

Darısı benimde başıma...:queen:

megan sende kandırıyorsun bizi hani fotograf koyucam dedim yok ortalıkda :cherry:

megan sende kandırıyorsun bizi hani fotograf koyucam dedim yok ortalıkda :cherry:
Erdo istanbulun neresindesin getirim makinayı çek fotolarını valla fot mak yok. Hem tanışmış buluşmuş oluruz :) Kardeşim cemilim allah sana daha iyisini nasip etsin. Ben bu gidişle makinayı satarım 3 gündür yüzüne bile bakmıyorum depresyonda taban yaptım, kız arkadaşımla evlencektik hatta bu hafta onu istetecektim kısmet olmadı gemileri yakmış, o kadar kötüyüm ki dünya gözümde değil. Uyku yemek hayat umrumda değil. Alıp başımı gitmek istiyorum. Özel konulardı ama içim dolu napıyım. Allah kimseye vermesin.:salut:

Erdo istanbulun neresindesin getirim makinayı çek fotolarını valla fot mak yok. Hem tanışmış buluşmuş oluruz :) Kardeşim cemilim allah sana daha iyisini nasip etsin. Ben bu gidişle makinayı satarım 3 gündür yüzüne bile bakmıyorum depresyonda taban yaptım, kız arkadaşımla evlencektik hatta bu hafta onu istetecektim kısmet olmadı gemileri yakmış, o kadar kötüyüm ki dünya gözümde değil. Uyku yemek hayat umrumda değil. Alıp başımı gitmek istiyorum. Özel konulardı ama içim dolu napıyım. Allah kimseye vermesin.:salut:

Geçmiş olsun hocam.Neyse artık ne yapıcaksın kısmet değilmiş diyeceksin.Üzüldüm sevenler kavuşsun isterim herzaman ama demekki o sana layık biri değilmiş.Üzme kendini.Bende istanbuldayım birgün görüşelim.Kartal civarındayım.Sen nerede oturuyorsun?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bol kmler dileim tekerin düz bassın..

işte bu sözü söyleyenlere bayılıyorum :p

hayırlı olsun kazasız belasız kullan..!
Allah razı olsun hala bi foto koyamadık kusura bakmayın, bizde çok hayal ettik kırmızı gelinciği Allah nasip etti, olmayanlara benimkinden daha iyisini kazasız belasız nasip etmesini isterim, sonuçta hayaller için yaşıyoruz :)

Geçmiş olsun hocam.Neyse artık ne yapıcaksın kısmet değilmiş diyeceksin.Üzüldüm sevenler kavuşsun isterim herzaman ama demekki o sana layık biri değilmiş.Üzme kendini.Bende istanbuldayım birgün görüşelim.Kartal civarındayım.Sen nerede oturuyorsun?
Erdo ne kgs ne ogs :mrgreen: hiç biri yok ben avrupa sen asyadasın avrupaya geçersen 0532 674 40 67 den ulaş görüşelim ok :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar