Uzun bir aradan sonra tekrar motorlandım :)

Askere gitmeden önce sattığım ilk motorum YBR125 den sonra 2 sene motorsuz kaldım, askerden geleli 1 sene oldu ve sonunda yeni motoruma kavuşuyorum. Her zamanki gibi ani ve tesadüfü oldu, biranda motor sahibi oldum, kaporayı verdim. Yarın satışıyla beraber teslim alacağım ve o gün kask + mont + dizliğimide alacağım. 2007 kırmızı YBR250 4.000 kmde. Fiziki olarak geldiği gün resimleride eklerim, darısı tüm olmayanların başına.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hayırlı olsun, kazasız günlerde kullanırsın inşallah. :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim.Resim eklemeyi unutma :)

Resmi hayırlısıyla gelsin bıcı bıcıdan sonra hemen ekleyeceğim, benimde temennim kazasız belasız kullanmak, tekeriniz düz bassın :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun güle güle kullan

hoşşgeldin ve motorun hayırlı olsun :) kazasız sürüşler dilerim :)

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim... :rendeer:

çok güzel motor!. fiyatından mıdır nedir, yolda çok fazla göremiyoruz. kazasız belasız inşallah. hayırlı olsun =)

Hayırlı olsun kardeşim. :)

Ve tekrar aramıza hoşgeldin...:rendeer:

Bol rüzgarlı yollara..:wiinkk:

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.honda bakarken yamahacı oldun :) Sorması ayıptır kaça mal oldu sana.Yakıttada üzmecektir seni eminim.:cat:Güle güle kullan.

Askere gitmeden önce sattığım ilk motorum YBR125 den sonra 2 sene motorsuz kaldım, askerden geleli 1 sene oldu ve sonunda yeni motoruma kavuşuyorum. Her zamanki gibi ani ve tesadüfü oldu, biranda motor sahibi oldum, kaporayı verdim. Yarın satışıyla beraber teslim alacağım ve o gün kask + mont + dizliğimide alacağım. 2007 kırmızı YBR250 4.000 kmde. Fiziki olarak geldiği gün resimleride eklerim, darısı tüm olmayanların başına.

kekooo :p hayırlı olsun diyim burdanda Allah kaza bela vermesin kardeşim güle güle kullan inşallah :cat:

doğru yolu buldun sonunda benide deli ettin ama olsun :cherry::cherry::p

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.honda bakarken yamahacı oldun :) Sorması ayıptır kaça mal oldu sana.Yakıttada üzmecektir seni eminim.:cat:Güle güle kullan.

ben sölim sana arkadaşım motoru 6500 ytl ye aldık bunun yanı sıra noter ve ruhsat masrafı tutar 300 ytl civarı sanırım hepsi okadarcık işte :)

Son düzenleme:
hoşgeldin hayırlı olsun allah kaza bela vermeden tekerini çevirir inşallah

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.bizimde önümüzde askerlik var bakalım nasıl dayancaz :salut: askerde 4 teker şoförü olabiliyoruz sadece.keşke askerde yunus jandarmada yapsalar.valla 15 ay değil 30 ay yaparım seve seve :queen:

:mrgreen: kanka sagolasın
kekooo :p hayırlı olsun diyim burdanda Allah kaza bela vermesin kardeşim güle güle kullan inşallah :cat:

doğru yolu buldun sonunda benide deli ettin ama olsun :cherry::cherry::p

ben sölim sana arkadaşım motoru 6500 ytl ye aldık bunun yanı sıra noter ve ruhsat masrafı tutar 300 ytl civarı sanırım hepsi okadarcık işte :)

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.bizimde önümüzde askerlik var bakalım nasıl dayancaz :salut: askerde 4 teker şoförü olabiliyoruz sadece.keşke askerde yunus jandarmada yapsalar.valla 15 ay değil 30 ay yaparım seve seve :queen:
Asker oldukdan sonra çok öenmli değil, o canım motordan bile sana zevk aldırmazlar, tabe yerine görede değişir, örneğin ben çok rahhattım umarım sende rahatına kavuşursun.

Ybr250 yollarda çok fazla yok bu çok doğru bende tek dük buldum 2.el aradım sitelerde bulamadım, taki mert arkadaşımın yamaha bayisinde adamla muhabbete girişine kadar, yakıt, servis, sağlamlık konusunda sıkıntım olacağını zannetmiyorum. 125 lik gibi kendini kanıtlasın yeter zaten. Motoru kısmetse yarın alacağım, içimde bi sevinç sormayın, sanki baba olacağım:mrgreen: Çok bekledim adım gibi muradıma erdim ereceğim, umarım herkese nasip olur, hayat kısmetten ibaret neye kısmet ettik, ne için biriktirdik ve ne alıyoruz, ama hayat işte, artık maviliklere, gelincik tarlalarına süreceğiz kırmızı demir atımızı, hepinize iyi dilekleriniz için tekrar tekrar tşk ederim canlar.:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar