üzücü bir kaza haberi

Allah rahmet eylesin, keşke kuryeler zaman konusunda biraz daha toleranslı olabilseler. Kuryelerde en azından şu köprü üzerinde akan trafiğe uysalar gene bu canlar yanmamış olacaktı :pr:

Allah rahmet eylesin, olaydan kısa bir süre sonra oradan geçtim, motor yolun sağında kenardaydı, sol tarafta yerde kan vardı, inşallah bir şey olmamıştır, kurtulur her kimse diye dua etmiştim, ama şimdi okudum, çok üzüldüm, yazık

akrapovic şimdi fark ettim yazını tekrar okuyunca, ben motoru avrupa gidiş tarafında gördüm, akşamları gişeler için ayrılan tek şeritte mi yapmış kazayı arkadaş ? gişilere yaklaşırken demişsin çünkü

Allah Geride Kalanlara Sabir Versin Mekani Cennet Olsun..... Arkadaslar Hepimiz Iki Teker Ustundeyiz Bizi Bizden Baska Kimse Dusunmez..... Allah Hepimizi Korusun Boyle Aci Olaylardan

Allah rahmet eylesin, olaydan kısa bir süre sonra oradan geçtim, motor yolun sağında kenardaydı, sol tarafta yerde kan vardı, inşallah bir şey olmamıştır, kurtulur her kimse diye dua etmiştim, ama şimdi okudum, çok üzüldüm, yazık

akrapovic şimdi fark ettim yazını tekrar okuyunca, ben motoru avrupa gidiş tarafında gördüm, akşamları gişeler için ayrılan tek şeritte mi yapmış kazayı arkadaş ? gişilere yaklaşırken demişsin çünkü

tam yerini bilemiyorum bana söylenen bu.yolun bir şeridi karşı yöne ayrılmış durumda.arkadaş normal şeritte giderken öndeki araca temas sonucu karşıdan gelen araçların şeridine fırlamış.yeni bi bilgi daha aldım.emniyet şeridi tıkalıymış galiba ambulans geçikmiş bununda ölümde etkisi olduğu söyleniyor.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
allah rahmet eylesin, mekanı cennet olur inşallah
yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum::uzgunum: ::melek02:

Allah rahmet eylesin, yakınlarının başı sağolsun. Şu iki satırı yazmak bu kadar kolay iken ailesinin içinde bulunduğu durumu düşünmek bile istemiyorum. :pale:

allah rahmet eylesin ama bana biraz da arkadaşımızın hatası var gibi geldi. Çok tehlikeli bir yerde sürüyormuş. ek şeridin de solundan... karşıdan gelen bir ara sıkıştırıınca ya da yakın geçince aynaya çarpmıştır.

bir de kask önemli demiş bir üyemiz. Başının üzerinden araba geçerken her kask kırılır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar