üzücü bir kaza haberi

arkadaşlar internette arattırdım ama sanırım haberlere yansımadı bu olay.muhtemelen kimse bilmiyor.benden duyun bari dedim.ölen kişiyi yakınen tanıyorum.arkadaşımız kurye olarak babamın şirketinde çalışıyordu.pazartesi akşamı(22 ocak) saat 6 sularında köprü girişinde gişelere yaklaşırken arkadaşımız bir aracın dikiz aynasına çarpıp dengesini kaybediyor ve bölünmüş yolda karşı şeride fırlıyor.tabii karşıdan gelen başka bi araba da kafasına vuruyor.kaskı kırılmış vaziyette.kısa sürede hayatını kaybediyor.allahtan rahmet ailesine sabırlar dilyorum.sizlerle paylaşmak istedim.kendisi gerçekten gördüğüm en iyi sürücülerden di.inanamadım kaza yaptığına.muhtemelen yine bi dikkatsiz otomobil sürücüsü vakası.ne olur şu dikiz aynalarına baksalar.

tuh yaa....:((((((( ALLAH tan rahmet diliyorum..ya su kuryeler ekmek parasi ugruna nelere katlaniyorlar ya..yazik ailesine ya....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eglesin...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cok uzuldum gercekten mekanı cennet olsun ailesınede sabırlar olsun

Allah Rahmet eylesin ve ailesinede sabırlar dilerim.
Umarım herkes dikkatli olurda tekrar böyle üzücü olaylar yaşanmaz.

allah rahmet eylesin (ateş düştüğü yeri yakar)geride kalanlara cenabı allah sabırlar versin

işte burdaki büyük abilerimiz her zman der. kask önemlidir diye. burdada bir kere daha görmüş olduk belki kask kırılması gerekli tedbirini alsa burnu bile kanamadan atlatıcaktı bu kazayı Allah Rahmet Eylesin..

Moderatör (forrap)
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun...Yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

Allah Rahmet eylesin...
Ecel gelmiş yapıcak bişey yok allah yakınlarına sabır versin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar