üzücü bir kaza haberi

gerçekten çok üzücü böyle haberleri duydukça motor kullnmak daha tehlikeli geliyor.allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.ancak bişey belirmek istiyorum aynı tarihte bende motorla köprüden geçtim e gerçekten çok korkutucu arabaların hiçbiri sinyal vermiyor,bşey daha söylemek tiyorum kurye arkadaşlar resmem ölüm yarışı yapar gibi gidiyolar hiç dikkat etmiyolar trafik ışıklarına ve sağlı sollu çapraz vaziyette ilerliyorlar kazaların artış nedenlerinden biride bence bu:(

Allah rahmet eylesin. Ne kadar usta şoför olursa olsun karşıdakinin usta olmayacağını düşünerek kullanmak her zaman en iyisidir.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Allah rahmet eylesin..Ailesine sabırlar dilerim...

hepimizi başı sağ olsun allah ailesine ve sevenlerine sabırlar versin.:salut: :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:salut: hepimizin başı sağolsun :pr: :salut: :salut:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
allah rahmet eylesin ailesine sabır versin nedesek acılarını dindiremeyiz

işte burdaki büyük abilerimiz her zman der. kask önemlidir diye. burdada bir kere daha görmüş olduk belki kask kırılması gerekli tedbirini alsa burnu bile kanamadan atlatıcaktı bu kazayı Allah Rahmet Eylesin..

NE diyosun ?

Ters yöne fırlamış arabayla burun buruna gelmis, carpısmayla kask kırılmış? Ne önlemi ? okudugum kadarıyla anladıgım bu.
Kurye Kardes'e Allah rahmet eylesin, sevdiklerine Allah sabır versin :pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:pale: Başımız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar