- Motosikleti
- Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
- Konu Yazar
Merhaba değerli forumdaş larım.
Hazırlıklarına başladığım, Temmuz başı Ege turu için tavsiyelerinizi almaya geldim.
Tur içeriğinin , deniz kum güneş den ziyade ( zaten Ören de yaşıyorum ) ' kültür ' gezisi olmasını istiyorum.
Manevi duygularımı kontrol edemediğim Çanakkale için 1 günümü ayıracağım.
İçimi baymayacak kadar taş yapı , köprü , minare gezip kendimi geçmişe ışınlayıp vay anasını ne yapmış adamlar dedikten sonra çarşı pazar gezmek , cici kızlarına çapkın çapkın gülümsemek istiyorum.
Çadır , çorba işini hiç beceremem. Zaten börtü böcek
de sevmem . Butik, aile pansiyonu tarzı yer önerileri de alabilirim.
Gittiğim yerlerde fazla oyalanmayı da sevmiyorum, günün her saatini değerlendirip en kısa zamanda en cok yer görme niyetindeyim.
Planım kağıt üzerinde şöyle
tabi fikirlerinizle değişebilir.
Sevgiler

Hazırlıklarına başladığım, Temmuz başı Ege turu için tavsiyelerinizi almaya geldim.
Tur içeriğinin , deniz kum güneş den ziyade ( zaten Ören de yaşıyorum ) ' kültür ' gezisi olmasını istiyorum.
Manevi duygularımı kontrol edemediğim Çanakkale için 1 günümü ayıracağım.
İçimi baymayacak kadar taş yapı , köprü , minare gezip kendimi geçmişe ışınlayıp vay anasını ne yapmış adamlar dedikten sonra çarşı pazar gezmek , cici kızlarına çapkın çapkın gülümsemek istiyorum.
Çadır , çorba işini hiç beceremem. Zaten börtü böcek
Gittiğim yerlerde fazla oyalanmayı da sevmiyorum, günün her saatini değerlendirip en kısa zamanda en cok yer görme niyetindeyim.
Planım kağıt üzerinde şöyle
Sevgiler

Son düzenleme: