Üzerimde ki Mahalle Baskısı...

Hajım, kaşıntının nasıl bir kaşıntı olduğunu biliyorum. Adamın rüyalarına girmeye başlıyor bir noktadan sonra gerçekten.
Borç her halükarda ödenir mantığında düşünüyorum ben. Tek koşul... Ayaklarımızın üzerinde duruyor muyuz? çalışıyor muyuz?
Senin dediğin "Yarın ne olacağımız belli olmaz" cümlesi anahtar cümle burada... Eğer öyle bir garantin yoksa, işten çıkartılırsan tazminat falan gibi garantilerin yoksa,
girme babacım banka borcuna, banka dediğin vampir. Ne çoluk çocuk aç kalıyormuş ona bakar, ne evin barkın gidermiş ona bakar. Ha bi şekilde ödenir borç, peder diyosun araba diyosun vs vs..
Ama erkek adamın bir de bunun kahrını çekmesi var.

Yukarda bi teklif var bak, ciddi ciddi düşün onu.
Sen ne kadar para ödeyebilirsin kredi borcu olarak hesapla.
Güvendiğin bir arkadaşına, ver aylık olarak parayı. Otomatik ödemeye bağla hatta.
Kredi ödüyormuş gibi. Her ay öde... kendin biriktirmeye çalışma olmaz hakkaten çünkü...

Ganga bak ne diyom ben 750-800 lira taksidi bile öderim rahatca...ama bak işimde gücümde stres yaşarım...amac ay sonunu getirmek olunca huzur muzur kalmaz...ev kira değil...evladım 2.sınıfta masrafı henüz yok denecek kadar az...bi etüd 65 birde yemek ücret 80 o kadar...peder var arkamızda sağolsun...ama çapım yetmiyor işte bu riske...yani tırsıyorum harbiden...

ha birde almak mesele değil ya sonrası nehalt edicem...benzin olmuş 4.5 e ben alışmışım 10 liraya bir hafta işe gidip gelmeye...e napıcaz şimdi 50 -50 benzin koyup deli öpmüş gibi dolanamam ortalık da...yani mesele almak değil mesele aldıktan sonra huzur içinde gezmek...o yüzden ben 250 cc den sonrasını kendime fazla görmeye başladım...çapımı biliyorum en azından...yanlışmıyım hacı...

Her zevkin bir bedeli vardır diyorum :)

ganga olaya çok farklı bi bakış açısı getirdin...:pvesselam haklısın...:p

metehan usta Allah kolaylık versin.bende yıllarca 125 cc scooter kullandıktan sonra yaklaşık 8 aydır scarabeo 200 kullanıyorum.scooterımı sattıktan sonra biraz daha üstüne ekledim ve aldım.daha önceleri 500 ve 600 cc lerle çok kesişmeme rağmen işin biraz da maddi yönüne bakınca vazgeçtim.iyikide vazgeçmişim scarabeomdan çok memnunum.yakıt az büyük tekerler ve tatmin edici bi gücü var bana göre.yazları fethiye antalya alanya üçgenini çok rahat sıkılmadan gezebilirim.diyeceğim o ki bencede 250 cc üzerine çıkma, altınada bakma.benim 1 yılda yaptığım km yi sizler istanbulda eminim 1 ayda yapıyosunuzdur.bu ayrıntı bile senin 250 cc alman için yeterli sebep bana göre.Allah gönlüne göre verir inşallah.seninle ne kadar yüzyüze tanışmış olmasakta bigün istanbula yolum düşerse ilk çayını içmeye geleceğim arkadaşlardan birisin.

metehan usta Allah kolaylık versin.bende yıllarca 125 cc scooter kullandıktan sonra yaklaşık 8 aydır scarabeo 200 kullanıyorum.scooterımı sattıktan sonra biraz daha üstüne ekledim ve aldım.daha önceleri 500 ve 600 cc lerle çok kesişmeme rağmen işin biraz da maddi yönüne bakınca vazgeçtim.iyikide vazgeçmişim scarabeomdan çok memnunum.yakıt az büyük tekerler ve tatmin edici bi gücü var bana göre.yazları fethiye antalya alanya üçgenini çok rahat sıkılmadan gezebilirim.diyeceğim o ki bencede 250 cc üzerine çıkma, altınada bakma.benim 1 yılda yaptığım km yi sizler istanbulda eminim 1 ayda yapıyosunuzdur.bu ayrıntı bile senin 250 cc alman için yeterli sebep bana göre.Allah gönlüne göre verir inşallah.seninle ne kadar yüzyüze tanışmış olmasakta bigün istanbula yolum düşerse ilk çayını içmeye geleceğim arkadaşlardan birisin.

dostum eyvallah bende beklerim yani..537 335 22 33...her zaman ...

demin İzmirde bi twıster baktım aga...3700 diyor temize benziyor...masraf olsa da razıyım aslında...sıfır düşük cc alacağıma temiz 250 lik makina alırım..ama Honda servisime güvenmezsem bu işlere girmezdim şahsen..aklımdan geçmedi değil yani abicim...hayırlısı olsun hakkımızda...scarebo harika makina...düşünsene İtalyadaki Avrupadaki elemanların kullandığı motoru sen de kullanıyorsun...güzel duygu...biliyorsun ki mal sağlam...beni üzmez yolda bırakmaz huzur var...

övgülerin için sağol, aslında ybr 250 de güzel ama 2. el fiyatları uçuk biraz cbf 250 eli yüzü düzgün olduktan sonra biraz da görseline masraf ettinmi yemede yanında yat hem fiyat hem güç olarak.

övgülerin için sağol, aslında ybr 250 de güzel ama 2. el fiyatları uçuk biraz cbf 250 eli yüzü düzgün olduktan sonra biraz da görseline masraf ettinmi yemede yanında yat hem fiyat hem güç olarak.

usta inan servisime olan güvenim beni 7-8 yaşında motoru bile güzel gösteriyor...birde EGE den motor almak ayrıcalık diye düşünüyorum...daha seçkin daha özenli daha temiz bi bölge aga melmeketimiz sonucta oralar...yani bir Egeli kolay kolay kazık atmaz kimseye...öyle hissediyorum nedense...

bu arada devremsin forumda ordan da kan çekiyor biraz...:p 6 yıldır buradayız hacı üst kat komşum gibi...:king:

usta inan servisime olan güvenim beni 7-8 yaşında motoru bile güzel gösteriyor...birde EGE den motor almak ayrıcalık diye düşünüyorum...daha seçkin daha özenli daha temiz bi bölge aga melmeketimiz sonucta oralar...yani bir Egeli kolay kolay kazık atmaz kimseye...öyle hissediyorum nedense...

bu arada devremsin forumda ordan da kan çekiyor biraz...:p 6 yıldır buradayız hacı üst kat komşum gibi...:king:

Allah ömür verdikçe daha uzun seneler buralarda oluruz, tabi ben senin kadar aktif olamıyorum yazışma olarak. ama bilki bu sitedeki tüm düzeyli ve espritüel yazışmalarda okuyucu olarak bulunmaktayım.yaşım 40 ama burada bulunan (çoğu istanbuldan olmak üzere ) insanlardan çok şey öğrendim ve öğrenmeye de devam ediyorum.inanırmısın şu burdurdan bi tane motosikletsever bu forumlarda aktif olmadı.annıyacağın yalnızım buralarda.bazen neden istanbulda değilim diyorum sizlerden öğrendiğim zorluklarına rağmen.buralarda telef olmaktayım aga.inşallah fuara gelicek olursam sizlerle tanışma fırsatım olur.

Allah ömür verdikçe daha uzun seneler buralarda oluruz, tabi ben senin kadar aktif olamıyorum yazışma olarak. ama bilki bu sitedeki tüm düzeyli ve espritüel yazışmalarda okuyucu olarak bulunmaktayım.yaşım 40 ama burada bulunan (çoğu istanbuldan olmak üzere ) insanlardan çok şey öğrendim ve öğrenmeye de devam ediyorum.inanırmısın şu burdurdan bi tane motosikletsever bu forumlarda aktif olmadı.annıyacağın yalnızım buralarda.bazen neden istanbulda değilim diyorum sizlerden öğrendiğim zorluklarına rağmen.buralarda telef olmaktayım aga.inşallah fuara gelicek olursam sizlerle tanışma fırsatım olur.

tamam dostum fuara gelecek olursan ara beni mutlak...oralarda yalnız alman aslında normal...çünkü buraları keşfetme olayı aslında tesdaüflere bakıyor...her birey kendini dünyada tek zanneder...ama hepimiz aynıyız aslında...hepimizin hayalleri umutları var...İstanbula gelsen yine aynı...hastaneye düşsek...kaza yapsak kaçının haberi olur...kaçı geçmiş olsuna gelir şüpheli...Allah sağlık sıhhat versin...

Şekerim takma kafanı ... Nuri Alço bile Şahin K. yı ağına düşürmüş.. Piyasa çok kötü senin mahalle baskısı açısından söylüyorum..Artık insanlar komşularına slm bile vermiyorlar

Sözlerimi yanlış anlama Mete Abi, Sadece kendi fikirlerimi söylemek istiyorum. Sen bir Aile Reis'i Dunyalar güzeli bir kardeşimizin babasısın.
Bence artık öncelik küçük kardeşimizin hayallerinde. Geleceğinde. Onun geleceği için yatırım yapsan, ilerde devlet değilde özel universitede okumak istediğinde TABİ KIZIM diyebilmeni isterim. ( Bilmeden konuşuyorum, Belki bunları sağladın, Eminim onu kendinden daha çok düşünüyorsundur... ) Ama gerçekler var, geleceği var.. Bunları düşünüp Kredi Cekme Fikrini kafandan silmeni tercih ederim.

Zaten nasip'inde Kaderinde varsa bir şekilde binersin. Üzme sen kendini. Mahallede Cokta fifi Mod'una geç :)

Saygılarımla...

Metehan usta öncelikle merhabalar.Başından beri okuyorum yazmak şimdiye nasip oldu.Bende aynı sorunla muzdariptim .Fakat kararımı verip bu hayalimi erteledim.Malum hayat şartları diye bi gerçek var.Arkadaşlar açıklamış zaten.Yinede Allah gönlünegöre versin.Ben şimdilik böyle idare ediyorum.http://www.facebook.com/photo.php?v=10150296651433509

Şekerim takma kafanı ... Nuri Alço bile Şahin K. yı ağına düşürmüş.. Piyasa çok kötü senin mahalle baskısı açısından söylüyorum..Artık insanlar komşularına slm bile vermiyorlar

[url]http://img3.resimup.net/di/Y5DM.jpg[/URL]

ulen Handikap sen izin aldınmı yengeden nete girmek için tosbaa...:p

Sözlerimi yanlış anlama Mete Abi, Sadece kendi fikirlerimi söylemek istiyorum. Sen bir Aile Reis'i Dunyalar güzeli bir kardeşimizin babasısın.
Bence artık öncelik küçük kardeşimizin hayallerinde. Geleceğinde. Onun geleceği için yatırım yapsan, ilerde devlet değilde özel universitede okumak istediğinde TABİ KIZIM diyebilmeni isterim. ( Bilmeden konuşuyorum, Belki bunları sağladın, Eminim onu kendinden daha çok düşünüyorsundur... ) Ama gerçekler var, geleceği var.. Bunları düşünüp Kredi Cekme Fikrini kafandan silmeni tercih ederim.

Zaten nasip'inde Kaderinde varsa bir şekilde binersin. Üzme sen kendini. Mahallede Cokta fifi Mod'una geç :)

Saygılarımla...

ganga haklısın...kredi işi yaş...iddaaya saldırıyom bir ümit bakarsın yüzüme güler...:p

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------

Metehan usta öncelikle merhabalar.Başından beri okuyorum yazmak şimdiye nasip oldu.Bende aynı sorunla muzdariptim .Fakat kararımı verip bu hayalimi erteledim.Malum hayat şartları diye bi gerçek var.Arkadaşlar açıklamış zaten.Yinede Allah gönlünegöre versin.Ben şimdilik böyle idare ediyorum.http://www.facebook.com/photo.php?v=10150296651433509

video süperdi valla...aynen böyle bizim hikayemiz...hayallerle yaşıyoruz...:p

Fatihi satmışın ama bugün...gelicem deyip yan çizmişin körfez gençlik kelek aga hep söylerim...:p

yok valla ben gelecem dediğim zaman giderim..ona dedim ki yengen vizesi alamam çünkü bugün söyledi..dün söylese idi olurdu..
allah bilir buluşmayı onun evin bahçesinde yapmışlardır.. bahsi geçen arkadaş soğuk havada binemiyor ya motora ondan şekerim :queen:

yok valla ben gelecem dediğim zaman giderim..ona dedim ki yengen vizesi alamam çünkü bugün söyledi..dün söylese idi olurdu..
allah bilir buluşmayı onun evin bahçesinde yapmışlardır.. bahsi geçen arkadaş soğuk havada binemiyor ya motora ondan şekerim :queen:

tuzu kuru işi kebap...:p 12/36 da yatışda totoş normaldir...:p motorculuğuna bişey diyemem çin cupla Karamürsele gelebildiğine göre daha fazlasını başarabilir...:p

F54

tuzu kuru işi kebap...:p 12/36 da yatışda totoş normaldir...:p motorculuğuna bişey diyemem çin cupla Karamürsele gelebildiğine göre daha fazlasını başarabilir...:p
koray adam yapıştırmış lafı bunun üzerine kelime konuşmak bence yersiz olur...

---------- Post added at 01:30 ---------- Previous post was at 01:28 ----------

sana sakarya sayfasına gir bugün bi aktivite yapacağız sende gel dedik sende ok demedin mi?
sonra yok gelemem izin vermez kız arkadaşım falan filan dedin kaçtın gittin kılıbık seni kanka cevap verme çekerim kulağını senin:jocolor:

yersiz olcak gibi ama sayın mete bey sizin pcx'e ne olsu ben kaçırdım o kısmı :cherry: :cherry: :cherry: :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar