Her zevkin bir bedeli vardır diyorum 
Hajım, kaşıntının nasıl bir kaşıntı olduğunu biliyorum. Adamın rüyalarına girmeye başlıyor bir noktadan sonra gerçekten.
Borç her halükarda ödenir mantığında düşünüyorum ben. Tek koşul... Ayaklarımızın üzerinde duruyor muyuz? çalışıyor muyuz?
Senin dediğin "Yarın ne olacağımız belli olmaz" cümlesi anahtar cümle burada... Eğer öyle bir garantin yoksa, işten çıkartılırsan tazminat falan gibi garantilerin yoksa,
girme babacım banka borcuna, banka dediğin vampir. Ne çoluk çocuk aç kalıyormuş ona bakar, ne evin barkın gidermiş ona bakar. Ha bi şekilde ödenir borç, peder diyosun araba diyosun vs vs..
Ama erkek adamın bir de bunun kahrını çekmesi var.
Yukarda bi teklif var bak, ciddi ciddi düşün onu.
Sen ne kadar para ödeyebilirsin kredi borcu olarak hesapla.
Güvendiğin bir arkadaşına, ver aylık olarak parayı. Otomatik ödemeye bağla hatta.
Kredi ödüyormuş gibi. Her ay öde... kendin biriktirmeye çalışma olmaz hakkaten çünkü...
Her zevkin bir bedeli vardır diyorum![]()
metehan usta Allah kolaylık versin.bende yıllarca 125 cc scooter kullandıktan sonra yaklaşık 8 aydır scarabeo 200 kullanıyorum.scooterımı sattıktan sonra biraz daha üstüne ekledim ve aldım.daha önceleri 500 ve 600 cc lerle çok kesişmeme rağmen işin biraz da maddi yönüne bakınca vazgeçtim.iyikide vazgeçmişim scarabeomdan çok memnunum.yakıt az büyük tekerler ve tatmin edici bi gücü var bana göre.yazları fethiye antalya alanya üçgenini çok rahat sıkılmadan gezebilirim.diyeceğim o ki bencede 250 cc üzerine çıkma, altınada bakma.benim 1 yılda yaptığım km yi sizler istanbulda eminim 1 ayda yapıyosunuzdur.bu ayrıntı bile senin 250 cc alman için yeterli sebep bana göre.Allah gönlüne göre verir inşallah.seninle ne kadar yüzyüze tanışmış olmasakta bigün istanbula yolum düşerse ilk çayını içmeye geleceğim arkadaşlardan birisin.
övgülerin için sağol, aslında ybr 250 de güzel ama 2. el fiyatları uçuk biraz cbf 250 eli yüzü düzgün olduktan sonra biraz da görseline masraf ettinmi yemede yanında yat hem fiyat hem güç olarak.
usta inan servisime olan güvenim beni 7-8 yaşında motoru bile güzel gösteriyor...birde EGE den motor almak ayrıcalık diye düşünüyorum...daha seçkin daha özenli daha temiz bi bölge aga melmeketimiz sonucta oralar...yani bir Egeli kolay kolay kazık atmaz kimseye...öyle hissediyorum nedense...
bu arada devremsin forumda ordan da kan çekiyor biraz...6 yıldır buradayız hacı üst kat komşum gibi...:king:
Allah ömür verdikçe daha uzun seneler buralarda oluruz, tabi ben senin kadar aktif olamıyorum yazışma olarak. ama bilki bu sitedeki tüm düzeyli ve espritüel yazışmalarda okuyucu olarak bulunmaktayım.yaşım 40 ama burada bulunan (çoğu istanbuldan olmak üzere ) insanlardan çok şey öğrendim ve öğrenmeye de devam ediyorum.inanırmısın şu burdurdan bi tane motosikletsever bu forumlarda aktif olmadı.annıyacağın yalnızım buralarda.bazen neden istanbulda değilim diyorum sizlerden öğrendiğim zorluklarına rağmen.buralarda telef olmaktayım aga.inşallah fuara gelicek olursam sizlerle tanışma fırsatım olur.
Şekerim takma kafanı ... Nuri Alço bile Şahin K. yı ağına düşürmüş.. Piyasa çok kötü senin mahalle baskısı açısından söylüyorum..Artık insanlar komşularına slm bile vermiyorlar
[url]http://img3.resimup.net/di/Y5DM.jpg[/URL]
Sözlerimi yanlış anlama Mete Abi, Sadece kendi fikirlerimi söylemek istiyorum. Sen bir Aile Reis'i Dunyalar güzeli bir kardeşimizin babasısın.
Bence artık öncelik küçük kardeşimizin hayallerinde. Geleceğinde. Onun geleceği için yatırım yapsan, ilerde devlet değilde özel universitede okumak istediğinde TABİ KIZIM diyebilmeni isterim. ( Bilmeden konuşuyorum, Belki bunları sağladın, Eminim onu kendinden daha çok düşünüyorsundur... ) Ama gerçekler var, geleceği var.. Bunları düşünüp Kredi Cekme Fikrini kafandan silmeni tercih ederim.
Zaten nasip'inde Kaderinde varsa bir şekilde binersin. Üzme sen kendini. Mahallede Cokta fifi Mod'una geç
Saygılarımla...
Metehan usta öncelikle merhabalar.Başından beri okuyorum yazmak şimdiye nasip oldu.Bende aynı sorunla muzdariptim .Fakat kararımı verip bu hayalimi erteledim.Malum hayat şartları diye bi gerçek var.Arkadaşlar açıklamış zaten.Yinede Allah gönlünegöre versin.Ben şimdilik böyle idare ediyorum.http://www.facebook.com/photo.php?v=10150296651433509
arasıra izin veriyor, canımın içi mete abim :cherry:ulen Handikap sen izin aldınmı yengeden nete girmek için tosbaa...![]()
arasıra izin veriyor, canımın içi mete abim :cherry:
Fatihi satmışın ama bugün...gelicem deyip yan çizmişin körfez gençlik kelek aga hep söylerim...![]()
yok valla ben gelecem dediğim zaman giderim..ona dedim ki yengen vizesi alamam çünkü bugün söyledi..dün söylese idi olurdu..
allah bilir buluşmayı onun evin bahçesinde yapmışlardır.. bahsi geçen arkadaş soğuk havada binemiyor ya motora ondan şekerim :queen:
tuzu kuru işi kebap...12/36 da yatışda totoş normaldir...
motorculuğuna bişey diyemem çin cupla Karamürsele gelebildiğine göre daha fazlasını başarabilir...
![]()
koray adam yapıştırmış lafı bunun üzerine kelime konuşmak bence yersiz olur...tuzu kuru işi kebap...12/36 da yatışda totoş normaldir...
motorculuğuna bişey diyemem çin cupla Karamürsele gelebildiğine göre daha fazlasını başarabilir...
![]()
sana sakarya sayfasına gir bugün bi aktivite yapacağız sende gel dedik sende ok demedin mi?yok valla ben gelecem dediğim zaman giderim..ona dedim ki yengen vizesi alamam çünkü bugün söyledi..dün söylese idi olurdu..
allah bilir buluşmayı onun evin bahçesinde yapmışlardır.. bahsi geçen arkadaş soğuk havada binemiyor ya motora ondan şekerim :queen: