valla supersport dedigi icin arkadas derbi dedim ben ve 250 lik hyosung, 125 lik derbinin anca arkasindan fotografini ceker bu da bilinen bir gercektir..
hyosung 250 sport dur derbi ise supersport dur.. ayrica goruntu olarakda derbi cok karizmatik.. hyosung daha kasli bir kasaya sahip yani 600 luk gorunumlu bir 250 lik
http://www.sahibinden.com/7300_km_d...QaXQQ11068267WQQpXQQdisplayitem&keyword=derbi
Hafifliği nedeniyle kısa mesafeli ara hızlanmalar haricinde Derbi Hyo'nun arkasından fotosunu çeker.
Görüntü olayı zevk meselesi tabii, zevkler ve renkler tartışılmaz.
Ancak şahsi fikrim,
Hyo'nun 4 zamanlı 250cc çift silindirli motoruyla çok daha uzun ömürlü ve yakıt açısından daha ekonomik, daha masrafsız, motor tipi, daha cüsseli oluşu, daha yumuşak amortisörleri ve selesi nedeniyle, kullanım açısından daha konforlu olduğu ve uzun süreli kullanım için mantıklı seçim olduğudur.
Derbi de güzel makinadır, fakat şehir kullanımı için biraz elverişsiz geliyor bana. Bence Derbi, 125cc sınıfında pistler için yaratılmış, 2 zamanlı safkan bir yarış motoru. Biraz da zengin işi geliyor bana, benzine o kadar para verip 15000'de bir motor yaptıktan sonra 4 silindir 600'lüğe binerim.